Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Dropsio »

Oj chłopaki chłopaki... Anya, weź, ja bym chciała Twojego świra z moim zobaczyć razem :szczerbaty: Ciekawe, co by przeskrobali, bo pewnie byłoby to coś gorszego, niż wyciąganie nitek ze swterów :szczerbaty:
A jak faktycznie Ryanek chciałby wyjść z klatki, to by go Dropś wypuścił :twisted:
ruby

Post autor: ruby »

No darł się jak baba,a ja musiałam zużyć Ani cala pietruszkę do rosołu,bo tym razem tylko Miska obdarowałyśmy, świnkom nic się nie dostało, za to ja wyżebrałam tunel i ukradłam norkę z kaloryfera, ale oddam, bo to mojego ulubionego Ryana, jemu nie zabiore :szczerbaty: ej az mnie serce boli jak na niego patrze,tak mi Lole przypomina :|
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio ale o ktorym wariacie mowisz? Ryanie, on kochalby Dropsia gdyby ten odwiedzil go np z pietruszka :laugh: A Ryana klatki nie da sie otworzyc tak latwo :neener: jest dobrze zabezpieczona, bo nie martw sie Ryan sobie dobrze radzi z wychodzeniem z klatki np tak: (skubaniec wyskoczyl mi kiedys z tej klatki)
Obrazek

Ruby, ale Ryan myslal, ze Ty mu przynioslas ta pietruche :peace: wiec nastepnym razem bedzie znowu pisk
ruby

Post autor: ruby »

Z tej klatki wyszedl gora jak moje dziewczyny u Ciebie miszkaly,Ania na wybiegu Daisy znalazla norke Ryana i ciagle w niej siedziala,moze sobie w niej posiedziec te 2 tygodnie?
ANYA

Niech sobie siedzi. A co do Ryana to sie troche zdziwilam jak zobaczylam go biegnacego do drugiego pokoju a za nim Diablo ktory mial wybieg. Wchodze do pokoju a Ryana klatka zamknieta i przez chwile zglupialam. Wsadzilam go do klatki i po chwili dotarlo do mnie jak on wyszedl z klatki :laugh:
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Wasze swinie mlode jeszcze najwidoczniej ,moje sie juz wyszalaly i nie uwierzycie ze mam dwie klatki ktore stoja prostopadle do siebie, cale boki otwarte a oni ani nie wychodza ani do siebie nie przechodza. :lol: no dobra raz moze im sie zdarzylo :D
ANYA

pour pisze:Wasze swinie mlode jeszcze najwidoczniej ,moje sie juz wyszalaly i nie uwierzycie ze mam dwie klatki ktore stoja prostopadle do siebie, cale boki otwarte a oni ani nie wychodza ani do siebie nie przechodza. :lol: no dobra raz moze im sie zdarzylo :D
Wow Pour ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji u mnie. Moje swinki sa od 1.5- ok 3 lat i to sa totalne wariaty. Ryan najstarszy, ale najszybciej biega do lodowki. Ciagle gryza prety zeby im klatki otworzyc. Kazdy jeden lubi biegac i chce sie dostac do klatki sasiada.
Moje swinie rozruszalyby Twoich chlopakow. A w jakim wieku sa? Jakos trudno mi uwierzyc, ze za pare lat moje swinie sie tak uspokoja. To chyba bardziej zalezy od charakterkow.
LidkaK

Post autor: LidkaK »

ANYA pisze: Obrazek
A to świnka czy chomik :?: :shock:
Do tej pory to ja widziałam tylko chomiki tak się wspinające :o Ale artysta z niego :102: Ryan to agent do zadań specjalnych :lol:
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Okolo 4 lat. Tak z moich wyliczen wynika. Janek wydaje sie byc najmlodszy ale adoptowalam go juz jako doroslego wiec ciezko powiedziec :lol: moze sie rozruszaja jak dostana wieksze klatki ;) oni kiedys lubili biegac ale po dywanach, po wykladzinach, a panele nie nadaja sie na krolewskie stopki :lol:
ANYA

Lidka oj tak z Ryana to niezly Agent. Chyba powinnam go tak nawac, albo MacGyver :rotfl: zawsze cos wykombinuje

Pour jak nie masz dywanow, to rozloz jakis duzy koc albo kup w primarku narzute na lozko. Latwo sie pierze i jest cieplutkie i mieciutkie no i tez cenowo atrakcyjne. No napewno tansze niz dywan. Albo mozesz kupic taki wiekszy dywanik za grosze.
Ja tez mam panele w domu ale dla swinek mam specjalny dywanik, ktory musze juz wymienic :mrgreen: Zobaczysz jak swinki sie uciesza, bo moje tez nie chca chodzic po panelach a jak wejda na dywan to skacza z radosci.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”