Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: pour »

Ale ja tak robie , probuje ich naklonic do pochodzenia ale oni kazdy bez wyjatku zaraz leci do klatki. A jak zamkne klatke to wokol klatki łażą, bobcza i gryza prety zeby ich wpuścić. Tlumacze sobie ze oni po prostu tak samo jak ja nie lubia pokoju w ktorym mieszkamy :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ale dawno tu nie zaglądałam :redface: Angelo skrócony o...włos? :szczerbaty:
pour pisze:Ale ja tak robie , probuje ich naklonic do pochodzenia ale oni kazdy bez wyjatku zaraz leci do klatki. A jak zamkne klatke to wokol klatki łażą, bobcza i gryza prety zeby ich wpuścić. Tlumacze sobie ze oni po prostu tak samo jak ja nie lubia pokoju w ktorym mieszkamy :D
Zbuntowały się prosiaki i zaczną zwiedzać pokój dopiero po remoncie :rotfl: :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Pour moze Twoje swinki sa niesmiale. Musisz je wypuscic i wyjsc z pokoju :D Jestem pewna ze jak sie wyprowadzisz stamtad to sie bardziej osmiela ;)
Dzima - Angelo nadal ma dlugie wlosy. Obcielam tylko koltuny :mrgreen: Troche dziwnie wyglada bo ma na doopce troche dlugich wlosow a gdzie niegdzie troche krotsze.

W ogole to moj ostatni tydzien na zaliczenie sesji i od rana siedze nad moimi pracami i skrobie :tired: Mam juz dosyc a w maju ostatni egzamin i bede miala dyplom w kieszeni.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

To skrob prace, a nie na forum siedzisz :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Dropsio pisze:To skrob prace, a nie na forum siedzisz :szczerbaty:
Ja też tak pisałam, caaaały dzień na forum 8-) :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Pisze, pisze ale co jakis czas zagladam na forum zeby nie zwariowac :geek:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Chyba chciałaś powiedzieć: siedzę na forum i co jakiś czas zerknę na czym skończyłam pracę. :laugh: :laugh:
No ja nie wiem czy ty przypadkiem nie szukasz tu natchnienia :lol:
Pyrka
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dzima pisze:Chyba chciałaś powiedzieć: siedzę na forum i co jakiś czas zerknę na czym skończyłam pracę. :laugh: :laugh:
Dzima, co Ty gadasz! Anya siedzi na forum i co jakiś czas sprawdza, czy praca się jeszcze sama nie napisała 8-)
Ale Anya, uważaj, jeszcze się Ryanek zdenerwuje i bobem Ci napisze 8-)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Dropsio pisze:
Dzima pisze:Chyba chciałaś powiedzieć: siedzę na forum i co jakiś czas zerknę na czym skończyłam pracę. :laugh:
Dzima, co Ty gadasz! Anya siedzi na forum i co jakiś czas sprawdza, czy praca się jeszcze sama nie napisała 8-)
Ale Anya, uważaj, jeszcze się Ryanek zdenerwuje i bobem Ci napisze 8-)
Na tę okazję walnie boba giganta na klawiaturze :laugh:
Anya mam radę, jak piszesz pracę wyłącz sobie neta :neener:
Pyrka
ANYA

Wylaczyc neta nie moge bo szukam wiadomosci w googlach I kopiuje do pracy. No dobra musze troche zmienic bo mnie o plagiarism oskrza I o tak tym sposobem trafiam ciagle na forum. Dobrze ze moi wykladowcy nie kumaja po polsku bo juz bym miala fail :laugh: eh dzien czasami ma za malo godzin a swinki wymiziac tez trzeba.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”