Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Ale ja tak robie , probuje ich naklonic do pochodzenia ale oni kazdy bez wyjatku zaraz leci do klatki. A jak zamkne klatke to wokol klatki łażą, bobcza i gryza prety zeby ich wpuścić. Tlumacze sobie ze oni po prostu tak samo jak ja nie lubia pokoju w ktorym mieszkamy 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale dawno tu nie zaglądałam
Angelo skrócony o...włos?

Zbuntowały się prosiaki i zaczną zwiedzać pokój dopiero po remonciepour pisze:Ale ja tak robie , probuje ich naklonic do pochodzenia ale oni kazdy bez wyjatku zaraz leci do klatki. A jak zamkne klatke to wokol klatki łażą, bobcza i gryza prety zeby ich wpuścić. Tlumacze sobie ze oni po prostu tak samo jak ja nie lubia pokoju w ktorym mieszkamy

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Pour moze Twoje swinki sa niesmiale. Musisz je wypuscic i wyjsc z pokoju
Jestem pewna ze jak sie wyprowadzisz stamtad to sie bardziej osmiela
Dzima - Angelo nadal ma dlugie wlosy. Obcielam tylko koltuny
Troche dziwnie wyglada bo ma na doopce troche dlugich wlosow a gdzie niegdzie troche krotsze.
W ogole to moj ostatni tydzien na zaliczenie sesji i od rana siedze nad moimi pracami i skrobie
Mam juz dosyc a w maju ostatni egzamin i bede miala dyplom w kieszeni.

Dzima - Angelo nadal ma dlugie wlosy. Obcielam tylko koltuny

W ogole to moj ostatni tydzien na zaliczenie sesji i od rana siedze nad moimi pracami i skrobie

- Dzima
- Kontakt:
Ja też tak pisałam, caaaały dzień na forumDropsio pisze:To skrob prace, a nie na forum siedzisz

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Pisze, pisze ale co jakis czas zagladam na forum zeby nie zwariowac 

- Dzima
- Kontakt:
Chyba chciałaś powiedzieć: siedzę na forum i co jakiś czas zerknę na czym skończyłam pracę.
No ja nie wiem czy ty przypadkiem nie szukasz tu natchnienia

No ja nie wiem czy ty przypadkiem nie szukasz tu natchnienia

Pyrka
Za TM
Za TM

Dzima, co Ty gadasz! Anya siedzi na forum i co jakiś czas sprawdza, czy praca się jeszcze sama nie napisałaDzima pisze:Chyba chciałaś powiedzieć: siedzę na forum i co jakiś czas zerknę na czym skończyłam pracę.![]()

Ale Anya, uważaj, jeszcze się Ryanek zdenerwuje i bobem Ci napisze

- Dzima
- Kontakt:
Na tę okazję walnie boba giganta na klawiaturzeDropsio pisze:Dzima, co Ty gadasz! Anya siedzi na forum i co jakiś czas sprawdza, czy praca się jeszcze sama nie napisałaDzima pisze:Chyba chciałaś powiedzieć: siedzę na forum i co jakiś czas zerknę na czym skończyłam pracę.![]()
Ale Anya, uważaj, jeszcze się Ryanek zdenerwuje i bobem Ci napisze

Anya mam radę, jak piszesz pracę wyłącz sobie neta

Pyrka
Za TM
Za TM

Wylaczyc neta nie moge bo szukam wiadomosci w googlach I kopiuje do pracy. No dobra musze troche zmienic bo mnie o plagiarism oskrza I o tak tym sposobem trafiam ciagle na forum. Dobrze ze moi wykladowcy nie kumaja po polsku bo juz bym miala fail
eh dzien czasami ma za malo godzin a swinki wymiziac tez trzeba.