Dużo kciuków za zdrówko Gwiazdki
Nutka,Gwiazdka,Kubuś,Mariolka,Danusia, Tofik,Rubin za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Nutka[*],Gwiazdka,Kubuś, Mariolka i Danka
O matko, olbrzymie były
.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale balast w sobie nosiła 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
twojawiernafanka
Ech, biedulka mała
Nieustannie
Nieustannie
-
StokrotkaPn
Dziękujemy za kciuki.
Gwiazdka bez zmian.Dzisiejsza waga 830 g.
Gwiazdka bez zmian.Dzisiejsza waga 830 g.
-
StokrotkaPn
Gwiazdka z samego rana znowu trafiła do Marty. Dziękujemy za dokarmianie.
A wieczorem po wizycie u weta, wsadziliśmy do Gwiazdki Kubusia i o dziwo nie było żadnego cykania.
Więc 2 świnie zostały na noc u Marty. Jutro obieram Kubę a co z Gwiazdką to się okaże, bo jeżeli trzeba dokarmiać
to w piątek wróci do domu.
Może inna świnia w klatce zmotywuje ją do samodzielnego jedzenia.
Trochę to dziwne bo w domu po włożeniu Kuby do jej klatki odrazu zaczęła cykać i go przegoniła.
A wieczorem po wizycie u weta, wsadziliśmy do Gwiazdki Kubusia i o dziwo nie było żadnego cykania.
Więc 2 świnie zostały na noc u Marty. Jutro obieram Kubę a co z Gwiazdką to się okaże, bo jeżeli trzeba dokarmiać
to w piątek wróci do domu.
Może inna świnia w klatce zmotywuje ją do samodzielnego jedzenia.
Trochę to dziwne bo w domu po włożeniu Kuby do jej klatki odrazu zaczęła cykać i go przegoniła.
-
atka1966
no to może faktycznie zostaw Kubę i Gwiazdkę razem w klatce
niech nie będzie samotna... pamiętam jak Alunia była osamotniona po operacji i tez ją musiałam dokarmiać, a jak puściłam wszystkie po podłodze, to zaczęła jeść z innymi...
Busiu też tak miał po kastracji
spotkanie z dziewczynami od Hanan mu pomogło i zaskoczył !
-
StokrotkaPn
Kuba jednak został u Marty, stwierdziliśmy ,że dwóm świniom zawsze raźniej no i Gwiazdka
trochę się rusza nie siedzi w jednym miejscu. Marta mówi,ze wczoraj nawet sama podeszła do poidła.
Obydwoje wrócą do domu w piątek. Mam nadzieję,że w końcu zaskoczy z jedzeniem bo nie mogę jej tak ciągle komuś podrzucać a do pracy zabierać jej nie mogę ;-(
trochę się rusza nie siedzi w jednym miejscu. Marta mówi,ze wczoraj nawet sama podeszła do poidła.
Obydwoje wrócą do domu w piątek. Mam nadzieję,że w końcu zaskoczy z jedzeniem bo nie mogę jej tak ciągle komuś podrzucać a do pracy zabierać jej nie mogę ;-(
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, 23:06 przez StokrotkaPn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marta_K
Gwiazdka przy Kubie faktycznie więcej się rusza... i coś tam skubie... Myślę, że można spróbować karmić ją nieco rzadziej nie co 4 godziny a np. co 5 i ważyć codziennie i zobaczyć i tak stopniowo schodzić... może się uda 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Niech Gwiazdeczka w końcu zaskoczy z tym jedzeniem
ale faktycznie druga świnka wywiera presję i zmusza do jedzenia...u mnie marchewka była niejadalna-od kiedy jest druga panienka, wszyscy zajadają się marchewką
Ale Kubusiowi nic nie jest? Tylko dla towarzystwa tak wędruje?
Ale Kubusiowi nic nie jest? Tylko dla towarzystwa tak wędruje?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
StokrotkaPn
Kubuś tez choruje ale póki co najważniejsze ,że je i nie chudnie.
Wczoraj oboje byli u weta i przez przypadek u Marty wsadziliśmy je do klatki razem żeby nie siedział w transporterze.
Po powrocie do domu nie będę też ich już rozdzielać.
Gwiazdka zawsze była w towarzystwie świń a od prawie 3 tygodni siedziała sama w klatce i w różnych obcych dla niej miejscach więc może to tez ma wpływ na jej zachowanie i na to że nie je.
Wczoraj oboje byli u weta i przez przypadek u Marty wsadziliśmy je do klatki razem żeby nie siedział w transporterze.
Po powrocie do domu nie będę też ich już rozdzielać.
Gwiazdka zawsze była w towarzystwie świń a od prawie 3 tygodni siedziała sama w klatce i w różnych obcych dla niej miejscach więc może to tez ma wpływ na jej zachowanie i na to że nie je.