Mole książkowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
lubię
Re: Mole książkowe
Trzymam kciuki
, ja nie dałam rady. Szwagierka za to uwielbia, ale my w ogóle mamy wszystko na odwrót 
-
Ewaunia
Polecam Wam "Wołanie kukułki" J.K. Rowling ale napisała to pod pseudonimem (nigdy nie mogę go zapamiętać).
Ciekawy kryminał. Dobrze skonstruowany i dość zaskakujące rozwiązanie zagadki. Ja przeczytałam jednym tchem. Wciągnęło mnie bardzo.
Ciekawy kryminał. Dobrze skonstruowany i dość zaskakujące rozwiązanie zagadki. Ja przeczytałam jednym tchem. Wciągnęło mnie bardzo.
-
Asia909
Hej hej 
Wpadam tu na chwilke żeby polecić Wam super książkę! ,,Osobliwy dom Pani Peregrine". Ja bardzo nie lubie czytać, ale ta książkę 390 stron przeczytałam w 3 dni.
Naprawdę wciąga.
I szybkie pytanie- znacie jakieś dobre thirllery?
Wpadam tu na chwilke żeby polecić Wam super książkę! ,,Osobliwy dom Pani Peregrine". Ja bardzo nie lubie czytać, ale ta książkę 390 stron przeczytałam w 3 dni.
I szybkie pytanie- znacie jakieś dobre thirllery?
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Właśnie czytałam o czym jest, dodaję do swojej listyAsia909 pisze:Hej hej
Wpadam tu na chwilke żeby polecić Wam super książkę! ,,Osobliwy dom Pani Peregrine".
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Jeśli chodzi o thrillery to mogę polecić Robina Cooka tylko one są o tematyce medycznej ale są ekstraAsia909 pisze: I szybkie pytanie- znacie jakieś dobre thirllery?
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
-
Asia909
Ooo, coś dla mnieOldzah pisze:Jeśli chodzi o thrillery to mogę polecić Robina Cooka tylko one są o tematyce medycznej ale są ekstraAsia909 pisze: I szybkie pytanie- znacie jakieś dobre thirllery?
Dziś skończyłam czytać Love Story i to też było super, trochę zboczone
- Moranghinia
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Polecam Nory Roberts "Świadek" 
doskonała
doskonała
Życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
"Misery" S. Kinga...lata temu zakochałam się w filmie, teraz sięgnęłam po książkę i na nowo zafascynowałam się tą treścią. Początkowo wszystko jest jak w filmie, różni się drobnymi szczegółami, ale pod koniec...konkretna akcja. Polecam!
A na święta dostałam wyproszoną u zająca książkę Michała Ogórka "Polska Ogórkowa". To nie jest tematyka po którą sięgam na co dzień, ale jakiś czas temu omawiana była w Dzień Dobry TVN i Robert Kantereit czytał jej fragmenty. Uśmiałam się ogromnie, mam nadzieję, że po przeczytaniu się nie zawiodę.
A na święta dostałam wyproszoną u zająca książkę Michała Ogórka "Polska Ogórkowa". To nie jest tematyka po którą sięgam na co dzień, ale jakiś czas temu omawiana była w Dzień Dobry TVN i Robert Kantereit czytał jej fragmenty. Uśmiałam się ogromnie, mam nadzieję, że po przeczytaniu się nie zawiodę.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
I skończyć nie mogę...Cynthia pisze:Zaczęłam Annę Kareninę