Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki:)
Tylko nie zapomnij potem uczesać Balbinę 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Biję się w pierś, ze tak jakoś późno do Was zajrzałam, jak człowiek nowy na forum , to oczopląsu dostajebalbinkowo pisze:Dzima
tosiulek2014 miło nam że zawitałaśMoje dziewczyny dorodne, utyte... yyy tzn. dobrze odchowane, nie to co ta twoja kruszynka... pracuj nad nim to też będzie taki urodziwy jak te moje 2 prosinki
Dziękujemy za komplementy i pozdrawiamy!!!

No i panienki już wykąpane... czyściutkie i pachnące
Jest i fotorelacja z tego wydarzenia:
Przygotowania...

Dziewczyny idą na kąpanko...

I już w wodzie.

Ale te wielkie oczęta mówiły cały czas "Duża wyciągnij nas stąd"...

I już po... moje kokoniki

Zmokła kurka Balbi.

Zmokła kurka Fiona.

I już czyściutkie i suchutkie

Dzima jak pewnie zauważyłaś czyrokez Balbi udało się odtworzyć w najdrobniejszych szczegółach

Jest i fotorelacja z tego wydarzenia:
Przygotowania...

Dziewczyny idą na kąpanko...

I już w wodzie.

Ale te wielkie oczęta mówiły cały czas "Duża wyciągnij nas stąd"...

I już po... moje kokoniki

Zmokła kurka Balbi.

Zmokła kurka Fiona.

I już czyściutkie i suchutkie

Dzima jak pewnie zauważyłaś czyrokez Balbi udało się odtworzyć w najdrobniejszych szczegółach

- Dzima
- Kontakt:
He he he to rewelacyjnie pewnie uczy się układania fryzury od Pinkiego elki_w

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Hahaha... coś w tym jest... przyjrzałam się teraz dokładnie Pinkiemu (a mówiłam Eli, że byłam za Mózgiem - fajnie by się komponowali Pinki i Mózg
) Ale, ale, bo zboczyłam z tematu. Więc przyjrzałam się Pinkiemu i rzeczywiście Balbi się chyba u niego szkoliła w układaniu tego swojego czyrokeza, no takie same rozczochrańce 
Edit.: To jeszcze kilka fotek wielkiej powspólnokąpielowej miłości

Edit.: To jeszcze kilka fotek wielkiej powspólnokąpielowej miłości

Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki - pierwsza wspólna ką
Boze kapiesz swinki w zlewie?
nie wyskocza? Mi Ryan prawie z wanny wyskoczyl, podrapal,pogryzl itp dodam, ze wanna normalnych rozmiwrow a nie dla lalek.
Ja zawsze poszkodowana jestem jak kapie Ryana a Ty niesiesz sobie dwie swinki naraz i kapiesz razem i to w zlewie
Niezle. A w ogole to co tu taka cisza? Znalazlam Cie na 2 czy 3 stronie. Nie pamietam bo za dlugo szukalam.

Ja zawsze poszkodowana jestem jak kapie Ryana a Ty niesiesz sobie dwie swinki naraz i kapiesz razem i to w zlewie

Niezle. A w ogole to co tu taka cisza? Znalazlam Cie na 2 czy 3 stronie. Nie pamietam bo za dlugo szukalam.
Ano w zlewie
Wanny nie posiadam, to tak sobie myślę, jak się mam wyginać nad brodzikiem to wygodniej mi w zlewie będzie i już
O dziwno, pomimo że to była nasza (a raczej ich) pierwsza kąpiel, dziewczyny wykazały się głęboko zakorzenionymi wychowaniem i elegancją
i ani nie pisnęły w wodzie, czy przy suszeniu.
Hmm... no jakoś tak spadło nam się na którąś tam stronę
Bo ostatnio to częściej bywam u innych niż u siebie na wątku
Ale obiecuję się poprawić...

Wanny nie posiadam, to tak sobie myślę, jak się mam wyginać nad brodzikiem to wygodniej mi w zlewie będzie i już

O dziwno, pomimo że to była nasza (a raczej ich) pierwsza kąpiel, dziewczyny wykazały się głęboko zakorzenionymi wychowaniem i elegancją

Hmm... no jakoś tak spadło nam się na którąś tam stronę

To sie lepiej popraw bo modelki sie obraza. Tak z mojego doswiadczenia dodam tylko zebys dobrze wyplukala dziewczyny w kapieli bo beda sie drapac.
- Dzima
- Kontakt:
Anya jaka zdziwionaANYA pisze:Boze kapiesz swinki w zlewie?nie wyskocza? Mi Ryan prawie z wanny wyskoczyl, podrapal,pogryzl itp dodam, ze wanna normalnych rozmiwrow a nie dla lalek.
Ja zawsze poszkodowana jestem jak kapie Ryana a Ty niesiesz sobie dwie swinki naraz i kapiesz razem i to w zlewie![]()

Pyrka
Za TM
Za TM

Starałam się wypłukać cały szampon, ale chyba rzeczywiście coś zostało na skórze bo Fiona miała potem drapawkę, a ja myślałam o co chodzi? czyściutka, wykąpana i drapie się?ANYA pisze:To sie lepiej popraw bo modelki sie obraza. Tak z mojego doswiadczenia dodam tylko zebys dobrze wyplukala dziewczyny w kapieli bo beda sie drapac.

A właśnie, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak dbać o gruczoł łojowy u świnko-dziewczynki? Mam u Balbi z tym problem. Myślałam że jak ją wykąpię to będzie ok. ale problem dalej jest... wydzielina, posklejana sierść... co robić?