Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
szkoda, że w pracy dźwięku nie mam :/ (ale może to i dobrze
)

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Świetne filmy!

Głos Ryana niesamowity! Zaczarował Żyletę! Biegała i go szukałaKatrin86 pisze:szkoda, że w pracy dźwięku nie mam :/ (ale może to i dobrze)

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Daisy nie bedzie sama! juz zbieramy na operacje dla Lucy,zeby usunac cysty zanim ona sie zle poczuje,a poza tym to chce Wam powiedziec,jaka Ania miala glupia mine jak ja przylapalam na goracym uczynku,wzielam moj transporter ,patrze a w srodku bobki wielkosci korniszonow, mowe do niej,ktory z chlopakow siedzial w moim transporterku?ANYA pisze:Ale przyznaje ze puscilam Diableka z Daisy zeby sprawdzic czy Daisy sie z nim dogada, stad ten koltun na boku, bo Diabelek nie wie co i jakMyslalam, ze Diabelek ja rozrusza i poganiaja sie po pokoju, ale Daisy polozyla sie na podlodze i nie chciala biegac. Diabelek swintuch zaatakowal jej glowe a potem z boku
nie wiem czy on w ogole sie kapnal, ze to dziewczyna bo chlopakom robi tak samo. Zero cykania czy agresji, potem oboje niuchali dywan i Daisy siedziala taka przestraszona na dywanie, wiec wlozylam ja do klatki. Wtedy zaczal sie cyrk bo Diabelek chcial sie do niej dostac. Kiedys w razie gdyby Daisy zostala sama i bedziesz potrzebowala dla niej towarzystwa to pozycze Ci Diabelka zeby dotrzymal jej towarzystwa.
A Ania: eee,eee, Dioalebek tu byl, buhahahahaha i ta mina, Ania zapomniala usunac dowody,bo moje bobcza jak myszki,a jej chlopaki jak pikle

Hahaha... ale się uśmiałam... wyobraźnia działa 

Tak, Ryana głos jest niesamowity....szczególnie w nocy jak chce spać, bo on tak non stop. Dlatego teraz mieszka w salonie.
Ruby przecież wiedziałam, że mnie nie zabijesz za Diabelka i pewnie gdybyś miała więcej czasu to sama sprawdzilabys jak Daisy się z nim dogaduje.
Ruby przecież wiedziałam, że mnie nie zabijesz za Diabelka i pewnie gdybyś miała więcej czasu to sama sprawdzilabys jak Daisy się z nim dogaduje.
Ale powiem Ci, że faktycznie w tym drugim filmiku, gdzie się przestraszyłaś, ten skok był niesamowity
Jeszcze czegoś takiego nie widziałam (mówię o normalnym życiu w klatce, bo przy łączeniu owszem). Czy oni często na siebie tak reagują?

Tak dzialaja aromatyczne trociny a`la Daisy&Lucy
-
- Miejscowość: Oświęcim
- Kontakt:
Jejuu ale gaduła
. A w ostatnim (chyba) filmiku najlepsze "przesuń się duża" 

FAnka - tak Ryan czasami tak robi a mi wtedy serce sie zatrzymuje. Ryan to mala wredota.
Trajkotka - Tia...Ryan czesto mnie probuje odepchnac jak mu stoje na drodze a jak sie nie przesune to mnie gryzie skubany. On jest strasznie uparty i za wszelka cene chce postawic na swoim.
Tak mysle, bo mam problem z Diablo, ze moze teraz wrzuce Diablo do Ryana i Lewisa schowam do chlopakow a po jakims czasie sprobuje polaczyc ich znowu kiedy Lewis straci poczucie pewnosci. Sama nie wiem. Diablo az sie wyrywa zeby isc do salonu, a jak otworze drzwi od sypialni to wychodzi na korytarz i sie strasznie drze. Chyba wola Ryana. Z drugiej strony Ryan chce Angelo, wiec sama nie wiem co robic. Oni wszystcy chca byc razem. Ryan kocha Angelo, Diablo i cala reszta chce byc z Ryanem ale miedzy soba nie chca sie dogadac. Boze co ja z nimi mam
Trajkotka - Tia...Ryan czesto mnie probuje odepchnac jak mu stoje na drodze a jak sie nie przesune to mnie gryzie skubany. On jest strasznie uparty i za wszelka cene chce postawic na swoim.
Tak mysle, bo mam problem z Diablo, ze moze teraz wrzuce Diablo do Ryana i Lewisa schowam do chlopakow a po jakims czasie sprobuje polaczyc ich znowu kiedy Lewis straci poczucie pewnosci. Sama nie wiem. Diablo az sie wyrywa zeby isc do salonu, a jak otworze drzwi od sypialni to wychodzi na korytarz i sie strasznie drze. Chyba wola Ryana. Z drugiej strony Ryan chce Angelo, wiec sama nie wiem co robic. Oni wszystcy chca byc razem. Ryan kocha Angelo, Diablo i cala reszta chce byc z Ryanem ale miedzy soba nie chca sie dogadac. Boze co ja z nimi mam

-
- Miejscowość: Oświęcim
- Kontakt:
No proszę, a mówi się, że to z kobietami same problemy... xd to podobnie jak ja mam z Tomkiem "głaskaj, ale nie dotykaj".. I dogódź tu facetom!
A próbowałaś może puszczać ich wszystkich razem tak, żeby oddzielała ich np sama góra od klatki? Wtedy widać czarno na białym, kto kogo nie lubi ;p

A próbowałaś może puszczać ich wszystkich razem tak, żeby oddzielała ich np sama góra od klatki? Wtedy widać czarno na białym, kto kogo nie lubi ;p