No domyslam sie ze nie zartowalas tak z manageremDzima pisze:Aktualnie w drukarni heatsetowej i właśnie najlepiej żartuje się z mechanikami

Moderator: pastuszek
No domyslam sie ze nie zartowalas tak z manageremDzima pisze:Aktualnie w drukarni heatsetowej i właśnie najlepiej żartuje się z mechanikami
dortezka pisze:aż się boję zapytać w takim razie, gdzie pracujesz skoro takie rzeczy tam słyszyszDzima pisze: Ja też..."jak bąk w kobylej dupie"-sorry, ale takie cóś usłyszałam ostatnio w robocie
zeszłam normalnieboe22 pisze:dortezka pisze:aż się boję zapytać w takim razie, gdzie pracujesz skoro takie rzeczy tam słyszyszDzima pisze: Ja też..."jak bąk w kobylej dupie"-sorry, ale takie cóś usłyszałam ostatnio w robocie
Ja też!![]()
I zwróć uwagę na nazwę miejscowości!
przepraszam, głupie żarty
Ha ha ha racja, obornicka gwaraboe22 pisze:dortezka pisze:aż się boję zapytać w takim razie, gdzie pracujesz skoro takie rzeczy tam słyszyszDzima pisze: Ja też..."jak bąk w kobylej dupie"-sorry, ale takie cóś usłyszałam ostatnio w robocie
Ja też!![]()
I zwróć uwagę na nazwę miejscowości!
przepraszam, głupie żarty
Też bym uciekała, jakbym musiała takie rzeczy czytaćANYA pisze:Ja niemoge z Wasaz musialam sobie otworzyc piwo
Ryan gania Lewisa a ten z krzykiem od niego ucieka...
Świnki nie czytają! Świnkom SIĘ czytaboe22 pisze:Też bym uciekała, jakbym musiała takie rzeczy czytaćANYA pisze:Ja niemoge z Wasaz musialam sobie otworzyc piwo
Ryan gania Lewisa a ten z krzykiem od niego ucieka...