I zrobiło się pusto... ;(
Moderator: pastuszek
Re: moje "żaby" :D
Super miziaty pensjonariusz nie bedzie mial wspolnych wybiegow z moimi chlopakami. Bylo mocne spięcie na linii Czupurek-Pufi, było wyrwane futro i dziury po zębach na ręce męża 

dzień zaczął się "super" :/ zgubiłam klucze i zaczęła się gonitwa, żeby wziąć wolne w pracy i załatwić wszystko związane z wymianą wkładki w zamku od drzwi wejściowych od mieszkania.
A, że zostało mi trochę czasu to poszłam ze wszystkimi trzema świniami do weta, wszyscy zdrowi i zaczęli trzydniowe odrobaczanie
Pufi prawdopodobnie ma skórzaka spojówkowego.
Przed chwilą była u mnie Pani krurier, wzięła ode mnie wizytówkę, spodobał jej się Pufi, zobaczymy co z tego będzie.
A, że zostało mi trochę czasu to poszłam ze wszystkimi trzema świniami do weta, wszyscy zdrowi i zaczęli trzydniowe odrobaczanie

Pufi prawdopodobnie ma skórzaka spojówkowego.
Przed chwilą była u mnie Pani krurier, wzięła ode mnie wizytówkę, spodobał jej się Pufi, zobaczymy co z tego będzie.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 5:34 przez Katrin86, łącznie zmieniany 1 raz.
Chłopaki mają pięterko w klatce 
Edit:
Teściowa już wie o świnkach od piątku
a wyszło całkiem przypadkiem, gdy mąż pakował w plecak smakołyki od dziadków swoich i okazało się, że więcej już się nie zmieści , bo w plecaku była piła (brzeszczot
) i pilnik do drewna 

Edit:
Teściowa już wie o świnkach od piątku

Powiem/napiszę Wam, że gdyby Pufi był uległą świnką to by u nas został, maż "popieściłby" mieszkanie tak, aby weszła 120ka (sam tak stwierdził)
, ale niestety Pufi-Pieszczoch-Dominant szuka domku z uległym kolegą
;(

Re: moje "żaby" :D - dodane foty
Wypasiona willa
Super pomysł z tą półeczką~, widać że świniaki zadowolone 

Re: moje "żaby" :D - dodane foty
Pięterko super
a świniaczki bez problemu nauczyły się wchodzić? Bo u mnie tylko jeden z pięterka korzystał, a drugi za nic w świecie nie chciał tam wejść i siedzieć