Podsuwaj jej teraz same smakołyki, ale chyba nie ma rzeczy, którą potrafiłaby pogardzić.
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Prawie 6kg szczęścia&5 tymczasów / Jesteśmy w komplecie
Nareszcie w domku
Bardzo się cieszę! Niech je i nabiera sił!
Podsuwaj jej teraz same smakołyki, ale chyba nie ma rzeczy, którą potrafiłaby pogardzić.
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Najpiękniejszy widok na świecie? Gdy świniaczek znów zaczyna jeść także siano
Dokarmiam Dream ciutkę, bo spadła od piątku 55g. Jak ją wzięłam dziś na ręce, to taka drobniutka z niej dziewczynka się zrobiła... Musi wrócić do równowagi to 860g to minimum. Jutro wyprawa po smakołyki. Cykoria zyskała uznanie
Gruszka nie...
To dziwne uczucie - tego że wszystko z nów jest na swoim miejscu. Wszyscy razem.... Cieszę się niezmiernie. Myślcie o Nas nadal ciepło... Dobre fluidy potrzebne
Dokarmiam Dream ciutkę, bo spadła od piątku 55g. Jak ją wzięłam dziś na ręce, to taka drobniutka z niej dziewczynka się zrobiła... Musi wrócić do równowagi to 860g to minimum. Jutro wyprawa po smakołyki. Cykoria zyskała uznanie
To dziwne uczucie - tego że wszystko z nów jest na swoim miejscu. Wszyscy razem.... Cieszę się niezmiernie. Myślcie o Nas nadal ciepło... Dobre fluidy potrzebne
-
boe22
Myślimy
i zawsze trzymamy za zdrowie 
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Oby tak dalej!
O tak, cykoria jest dobra na wszystko. A może banan? Jest tuczący. Moje uwielbiają banana, ale już im nie daję bo się dość utuczyły
I jeszcze pestki dyni, takie łuskane. Mandarynka? I jeszcze przychodzi mi do głowy kaloryczna bardzo kolba lucernowa.
Trzymam kciuki i cieszę się, że stado znowu w komplecie
O tak, cykoria jest dobra na wszystko. A może banan? Jest tuczący. Moje uwielbiają banana, ale już im nie daję bo się dość utuczyły
Trzymam kciuki i cieszę się, że stado znowu w komplecie
-
twojawiernafanka
Myślimy ciepło i nieustannie trzymamy za Was kciuki
Dobrze, że już idzie ku dobremu!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Po nocy nadal 800g... Leżakuje, ale jest żywsza w swym zachowaniu, znaczy krzyczy na mnie jak ją wyjmuję
Zaraz skoczę po coś dobrego zielonego
A co do tuczących rzeczy - mam lucernę suszoną, ale ona musiałaby chcieć podejść do miski - zamiast niej pojawia się pancernik Miracle
wszystkożerny stwór, mistrz wykrętów przed złapaniem (ostatnio jej się nawet piruet udał).
A co do tuczących rzeczy - mam lucernę suszoną, ale ona musiałaby chcieć podejść do miski - zamiast niej pojawia się pancernik Miracle
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ooo czyli nie tylko moje panikują przed braniem na ręce 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Byliśmy dziś na zastrzyku, Dream dobrze znosi podróż, w piątek znów jedzie do szpitalika na trzy dni, bo wyjeżdżam. Pani doktor jest zadowolona z postępu, świniątko staje na nóżce, podjada (zielone i to co damie się pod nos podetknie). Troszkę jej się zmienił charakter w wyniku choroby, na bardziej tolerujący pieszczoty.
Leczymy się dalej, całkowity powrót do formy na pewno trochę zajmie. Musimy wrócić do wagi 860g no i sierść troszkę zmatowiała... Ale jesteśmy dobrej myśli. Walczymy i cieszymy się, że jesteśmy razem...
W sobotę Chika - Chikita jedzie do Warszawy na kontrolę okulistyczną i potem do DSu
Kornelia i Daphne też już się pakują, pewnie pojadą do DS ok 13 czerwca.
Niedługo sterylka Torpedy no i kolejna piękna para będzie do adopcji.
Za oknem ulewa, nie ma jak pojechać po trociny do zaprzyjaźnionego stolarza, więc do jutra będzie jak w chlewiku
W sobotę Chika - Chikita jedzie do Warszawy na kontrolę okulistyczną i potem do DSu
Kornelia i Daphne też już się pakują, pewnie pojadą do DS ok 13 czerwca.
Niedługo sterylka Torpedy no i kolejna piękna para będzie do adopcji.
Za oknem ulewa, nie ma jak pojechać po trociny do zaprzyjaźnionego stolarza, więc do jutra będzie jak w chlewiku
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Na zewnątrz leje to i świnie leją 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A tu Miracle w pozie "Jestem z gumy" - dla niewtajemniczonych - ten tunel służy im za hamak, więc te nogi są tak z 2cm na ziemią