Albercik - przekochany samczyk do adopcji! - już w DS
Moderator: silje
Re: Albercik - przekochany samczyk do adopcji! - Wawa!
To bardzo dobrze.Albert to świnka znaleziona w piwnicy razem z Fioną i Frodo maleńkim.Widziałam go na żywo trzy razy śliczny jest i bardzo spokojny.A te kolorki rudego, zdjęcia tego nie oddają jaki on piękny
.

Z chęcią spróbowałabym zaprzyjaźnić Albercika z trójką moich łobuziaków..
niestety jest jedno wielkie ale
... świnki aktualnie "urlopują" w Radomiu , w Warszawie będą rezydowały od września , może trochę wcześniej.

Ok. Albert awaryjnie ląduje u mnie.
Rossi z Radomia do Puław jest 60 km. Jak masz czas to jak już świnek u mnie odpocznie i się zadomowi możemy się spotkać w Radomiu i sprawdzić jak na siebie reagują.
Rossi z Radomia do Puław jest 60 km. Jak masz czas to jak już świnek u mnie odpocznie i się zadomowi możemy się spotkać w Radomiu i sprawdzić jak na siebie reagują.
Hej, co tam u Albercika słychać ?
Iceberg1976 niestety nie da rady ze świnkowym spotkaniem w Radomiu, okazało się, że najmłodsza świnka złapała grzybka
no i niestety... izolatka i leczenie.
Iceberg1976 niestety nie da rady ze świnkowym spotkaniem w Radomiu, okazało się, że najmłodsza świnka złapała grzybka

Albercik jest u mnie na wakacjach. I co mogę powiedzieć, zwiedza "świniarnię" - dziś zwiał z wybiegu i poszedł zobaczyć co królik ma w klatce dobrego
Królik inspekcję przyjął ze stoickim spokojem.

Ale on ma śliczny pyszczek
Taki uśmiechnięty 

- dr_granda
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Piękny świń, trzymamy
za DS.

Witam mam na imię Sylwek jestem zainteresowany adopcją Alberta co mam dalej zrobić aby Albert zagościł u nas w domu.Dodam że już jesdnego prośka mamy ....Pozdrawiam....
Albercik jest w tej chwili u mnie, w Puławach, ale za jakieś dwa tygodnie będę w stolicy.
Zapraszam na PW. Napisz mi proszę w jakim wieku jest Twój prosiak, jaką ma klatkę, coś o Was itd. Już na PW napiszę Ci jakie są kolejne kroki.
Zapraszam na PW. Napisz mi proszę w jakim wieku jest Twój prosiak, jaką ma klatkę, coś o Was itd. Już na PW napiszę Ci jakie są kolejne kroki.