Havranek [Poznań] w DS
Moderator: silje
Re: Havranek [Poznań] szuka wciąż kochającego domu!
Tak długo to trwa, na prawdę nikt nie chce takiego pięknego prosia? Przecież on ma wyjątkową urodę! Te włosy, cud, miód 

On chyba onieśmiela swoją urodą potencjalne domki 

To jest możliwe. Wchodzi do domu i jest konkurencją, no to go drugi prosiak delikatnie wyprasza. Haha 

Co tam u pięknego świnkopana słychać? 

Havranek to już się zadomowił u mnie... Nikt naprawdę nie chce tego przystojniaka?
Chyba będę musiała dodać jakieś nowe zdjęcia, coby sobie wszyscy przypomnieli jakie to cudo
Chyba będę musiała dodać jakieś nowe zdjęcia, coby sobie wszyscy przypomnieli jakie to cudo

Szkoda ,że jeszcze nie znalazł domku, bo jest śliczny 

No wielka szkoda... Nie wiem dlaczego nikt "na poważnie" nie chce takiego kochanego prosiaka....
Havranek niedługo będzie u mnie już rok...
Jakoś nie ma biedak szczęścia i nie może znaleźć prawdziwego, kochającego i odpowiedzialnego domu na stałe...
Havranek jest kochany, ciekawski ale cały czas strasznie bojaźliwy... Najmniejszy szelest potrafi go przestraszyć, nie zawsze ale często... I nie potrafię tego zmienić ani wyciąganiem go na ręce, leżakowaniem z nim, podchodzeniem do klatki... Ten typ chyba tak ma i tyle...

Jakoś nie ma biedak szczęścia i nie może znaleźć prawdziwego, kochającego i odpowiedzialnego domu na stałe...
Havranek jest kochany, ciekawski ale cały czas strasznie bojaźliwy... Najmniejszy szelest potrafi go przestraszyć, nie zawsze ale często... I nie potrafię tego zmienić ani wyciąganiem go na ręce, leżakowaniem z nim, podchodzeniem do klatki... Ten typ chyba tak ma i tyle...

Mamy kandydata na domek dla Havcia 
Trzymać kciuki

Trzymać kciuki

- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:

Biedny, tak długo czeka na swój domek.
Dawna grenouille