Tosiu [*] minął rok, reszta naszego stadka[*]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Tosiu jedynak pojedzie szukać nowego domku:(
Jutro wielki dzień, Tosiu jedzie do boe22 na DS. Mam nadzieję, że to dla niego lepsze rozwiązanie, niż skazywanie go na samotne życie u nas
.

Dałaś mu wspaniały Dom tak długo jak było to możliwe. Miał świetne towarzystwo i dobrą opiekę.
On zawsze będzie Twój
On zawsze będzie Twój

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Miłasiu, zawsze patrzylam, co u Was słychać, także wtedy, kiedy los przestał sprzyjać. Musiało być Wam trudno podjąć taką decyzję, ale na pewno Tosiowi będzie dobrze.
Zaglądaj do nas
3majcie się 
Zaglądaj do nas

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tak mi przykro, że musicie go oddać
Ale skoro nie możecie wziąć dla niego towarzystwa i Twój stan zdrowia się pogarsza to chyba najlepsze rozwiązanie
U boe będzie mu dobrze
I pewnie będziesz mogła go odwiedzać od czasu do czasu 

Miłasia , u Madzi na 100 % będzie mu dobrze - pozna doborowe towarzystwo - Kotlecika, Schabika , starszaków, no i zdąży jeszcze Kurczaka (o ile Kurczak będzie chętny ). A tak poza tym - to cudowny świniaczek - sama mam Tośka - więc wiem , co piszę
. Masz wielkie serce , że dajesz mu szansę na lepsze życie, w stadku
. Trzymaj się ciepło 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Kochani forumowicze, dziękuję wam za słowa pełne otuchy i zrozumienie, to wiele dla mnie znaczy.
Myślę, że dla Tosia to najlepsza decyzja. Przez pół roku był sam, a ja wciąż miałam nadzieję, że mi się poprawi i weźmiemy kolegę dla niego. Niestety to jest niemożliwe
. Gdy wracam do domu w którym jest Tosiek zaczynam kaszleć, mam duszności i mimo zażywania leków na astmę wcale nie jest lepiej. Wczoraj przez cały dzień się dusiłam
. Na forum będę oczywiście dalej zaglądać, nie ukrywam, że jestem od niego uzależniona
.
Myślę, że dla Tosia to najlepsza decyzja. Przez pół roku był sam, a ja wciąż miałam nadzieję, że mi się poprawi i weźmiemy kolegę dla niego. Niestety to jest niemożliwe

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Ech.. Miłasiu- bardzo szkoda, że musisz prośka oddać. No ale nie na wszystko mamy wpływ niestety. 

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Trzeba zaktualizować tytuł!
Tosiek miał do mnie przyjechać na DT, ale
od pierwszego wejrzenia, u mnie zostanie. Znalazł już dom
!
Taki drugi Utut!
Miał zostać wydany do adopcji poprzez Stowarzyszenie, ale plany uległy zmianie. Zostanie na 100%w moim stadzie!
Miłasia, dziękuję za wyprawkę- przy takiej ilości świń przyda się na pewno!

Tosiek miał do mnie przyjechać na DT, ale

Taki drugi Utut!

Miał zostać wydany do adopcji poprzez Stowarzyszenie, ale plany uległy zmianie. Zostanie na 100%w moim stadzie!
Miłasia, dziękuję za wyprawkę- przy takiej ilości świń przyda się na pewno!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Miłasiu, współczuję konieczności podjęcia takiej decyzji. Dobrze świnkowi będzie u Boe. No i będziesz na bieżąco z tym, co u niego