Tosiu [*] minął rok, reszta naszego stadka[*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Re: Tosiu jedynak pojedzie szukać nowego domku:(

Post autor: Miłasia »

Jutro wielki dzień, Tosiu jedzie do boe22 na DS. Mam nadzieję, że to dla niego lepsze rozwiązanie, niż skazywanie go na samotne życie u nas :( .
zaspana

Post autor: zaspana »

Dałaś mu wspaniały Dom tak długo jak było to możliwe. Miał świetne towarzystwo i dobrą opiekę.
On zawsze będzie Twój :pocieszacz:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Miłasiu, zawsze patrzylam, co u Was słychać, także wtedy, kiedy los przestał sprzyjać. Musiało być Wam trudno podjąć taką decyzję, ale na pewno Tosiowi będzie dobrze.
Zaglądaj do nas :-) 3majcie się :buzki:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Tak mi przykro, że musicie go oddać :sadness: Ale skoro nie możecie wziąć dla niego towarzystwa i Twój stan zdrowia się pogarsza to chyba najlepsze rozwiązanie :idontknow: U boe będzie mu dobrze :pocieszacz: I pewnie będziesz mogła go odwiedzać od czasu do czasu :pocieszacz:
Obrazek
tosiulek2014

Post autor: tosiulek2014 »

Miłasia , u Madzi na 100 % będzie mu dobrze - pozna doborowe towarzystwo - Kotlecika, Schabika , starszaków, no i zdąży jeszcze Kurczaka (o ile Kurczak będzie chętny ). A tak poza tym - to cudowny świniaczek - sama mam Tośka - więc wiem , co piszę :D . Masz wielkie serce , że dajesz mu szansę na lepsze życie, w stadku :fingerscrossed: . Trzymaj się ciepło :buzki:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Kochani forumowicze, dziękuję wam za słowa pełne otuchy i zrozumienie, to wiele dla mnie znaczy.
Myślę, że dla Tosia to najlepsza decyzja. Przez pół roku był sam, a ja wciąż miałam nadzieję, że mi się poprawi i weźmiemy kolegę dla niego. Niestety to jest niemożliwe :sadness: . Gdy wracam do domu w którym jest Tosiek zaczynam kaszleć, mam duszności i mimo zażywania leków na astmę wcale nie jest lepiej. Wczoraj przez cały dzień się dusiłam :( . Na forum będę oczywiście dalej zaglądać, nie ukrywam, że jestem od niego uzależniona :redface: .
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Ech.. Miłasiu- bardzo szkoda, że musisz prośka oddać. No ale nie na wszystko mamy wpływ niestety. :pocieszacz:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
boe22

Post autor: boe22 »

Trzeba zaktualizować tytuł! ;)
Tosiek miał do mnie przyjechać na DT, ale :love: od pierwszego wejrzenia, u mnie zostanie. Znalazł już dom ;) !
Taki drugi Utut! :love:
Miał zostać wydany do adopcji poprzez Stowarzyszenie, ale plany uległy zmianie. Zostanie na 100%w moim stadzie!
Miłasia, dziękuję za wyprawkę- przy takiej ilości świń przyda się na pewno!
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Miłasiu, współczuję konieczności podjęcia takiej decyzji. Dobrze świnkowi będzie u Boe. No i będziesz na bieżąco z tym, co u niego :ok:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”