Fionka świnka z piwnicy już w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Madzior

Re: Fionka świnka z piwnicy Warszawa- Rez

Post autor: Madzior »

Frezja jest też ładniusia :) nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z koszatniczką :szczerbaty:
Roksi147

Post autor: Roksi147 »

Wiele osób tak mówi o tym umaszczenie,ale to umaszczenie jest bardzo gładkie i delikatne. Chociaż biały kolorek też jest delikatny.
Madzior

Każde futro jest piękne. Piękno jest w różnorodności :) Kiziasta ma takie delikatne futerko, Fiśce z kolei sztywnieje (starzeje się, ot :mrgreen: )
Biały włos nie ma pigmentu? A Fiona jest taka bardziej ecru/beż, czy jest to taki normalny biały? Fotki mogą przekłamywać kolory :)
edyta7709

Post autor: edyta7709 »

Madzior pisze:Frezja jest też ładniusia :) nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z koszatniczką :szczerbaty:
wiem ze jest ładniutka dla tego ją biore do domku i nikomu nie oddam ;)
Roksi147

Fionka jest biała,ale nie wiem czy wiesz ,że himalaye są pochodą czarnych świnek.Ja ostatnio dowiedziałam się w hodowli ,że jak dopuści się homalaye i czrnego to wyjdą całe czarne maluszki :szczerbaty: .
Madzior

Ojej! A Frodo taki kolorowy wyszedł z Fiony ;) Slyszalam, że łącząc świnki trudno jest wstrzelić się w konkretne umaszczenie... Ale ja się nie znam, nigdy nie rozmnażałam i rozmnażać nie mam zamiaru :)
Edyta, gratuluję! :fingerscrossed: Kiedy Frezja u Ciebie zamieszka?
Roksi147

U mnie wszyscy wyjeżdżają końcem miesiąca, nie wiadomo tylko co z Frezją będzie,bo ona jeszcze na leczeniu i obserwacji jest.
Frodo to ja nie wiem po kim on taki kolorowy wyszedł,bo w piwnicy takiej świnki nie było :think: .Kochana ty się już szykuj na nowego lokatora który dużo warzywek jada ,3 razy dziennie obowiązkowo o 10.00,15.00,19.00 ,bo w przeciwnym razie sąsiedzi policje wezwą ,że zwierzęta się drą strasznie :laugh:
Madzior

Będzie miała to zagwarantowane niemal ustawowo! Nawet jak wychodzę na cały dzień z domu, to cała rodzina jest zobligowana do donoszenia smakołyków świnkom :D
Roksi147

Przez Fionkę dziś było opóżnione dawanie witaminy C.Panieneczka wzięta na kolanka rozłożyła się do głaskania,a jak przestawałam to podgryzała mi palce :laugh: terrorystka mała.

Waga cały czas w górę dziś było 806g.
Olga1109

Post autor: Olga1109 »

Fionka! :love: Jaka Ty śliczna jesteś :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”