Jeszcze tylko muszę jakoś zrobić rampę I świnki będą mogły cieszyć się klatką.
 Jeszcze tylko muszę jakoś zrobić rampę I świnki będą mogły cieszyć się klatką.   

Moderator: Pulpecja

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Jestem w fazie projektowania nowego "mieszkanka" dla Pieszczocha i zastanawiam się jaką wysokość musi mieć, żeby z niego nie wyskoczył
 Jestem w fazie projektowania nowego "mieszkanka" dla Pieszczocha i zastanawiam się jaką wysokość musi mieć, żeby z niego nie wyskoczył  Co prawda teraz z klatki nie wyskakuje, ale pod naszą nieobecność jest zamknięta, a domek bez "dachu" musi zapewnić mu bezpieczeństwo...
 Co prawda teraz z klatki nie wyskakuje, ale pod naszą nieobecność jest zamknięta, a domek bez "dachu" musi zapewnić mu bezpieczeństwo... Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaHahaDzima pisze:Ach chodzi ci o ten płotek z poprzedniej strony? Też fajne rozwiązanie, poszukaj go w sklepach budowlanych\ogrodniczych typu castorama. Moja potrafi wskoczyć na wysokość prawie 20cm, więc te 35 to bezpieczne rozwiązanie.
 Chodziło mi o Twoją klatkę, ale nie o całkowity rozmiar tylko właśnie o wysokość pojedynczej kratki
 Chodziło mi o Twoją klatkę, ale nie o całkowity rozmiar tylko właśnie o wysokość pojedynczej kratki  Dziękuję za odpowiedź! Zaraz zobaczę też płotki.
 Dziękuję za odpowiedź! Zaraz zobaczę też płotki. a płotek jest na stronie 37
 a płotek jest na stronie 37 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia