tak nieparzyście mi w klatce, a czwarta by się przydała jako towarzyszka dla najmłodszej Kasieńki (tak we trójkę ciężko czasem się bawić
Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R
Moderator: silje
-
Nyanyan
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Amber -White samiczka (Warszawa)-WOLNA
Mamy czas!
tak nieparzyście mi w klatce, a czwarta by się przydała jako towarzyszka dla najmłodszej Kasieńki (tak we trójkę ciężko czasem się bawić
), więc bardzo liczę, że trafi się samiczka (i generalnie jak najmniej młodych)
-
boe22
Eee, ja bym brała Amber bez zastanowienia! (tylko jajeczek jej brak
)
Ze względu na własne przekonania ani nie wykastruję nikogo w domu, ani jej bym sterylki nie zrobiła, jeżeli nie ma problemów zdrowotnych, które by tego wymagały.
Amber
za świetny domek!(i szczęśliwe rozwiązanie)
Ze względu na własne przekonania ani nie wykastruję nikogo w domu, ani jej bym sterylki nie zrobiła, jeżeli nie ma problemów zdrowotnych, które by tego wymagały.
Amber
-
Roksi147
Amber pewnie dwoje będzie miała,Klementynka dwoje albo troje także z piątki maluchów na pewno będzie maleńka samiczka.
O Amber było bardzo dużo zapytań z tym, że w tym przypadku trzeba czekać jeszcze trochę i to zniechęca,ale myśle że komuś na pewno wpadnie w oko , bo jest śliczna i spokojna.
O Amber było bardzo dużo zapytań z tym, że w tym przypadku trzeba czekać jeszcze trochę i to zniechęca,ale myśle że komuś na pewno wpadnie w oko , bo jest śliczna i spokojna.
-
boe22
Luuudzie- tu się nie ma co zastanawiać, tylko szybko rezerwować dopóki wolna!
A jak tam z imionami dla maluchów?
A jak tam z imionami dla maluchów?
-
Roksi147
Imiona są prawie wszystkie na M coś jakoś tak mi przyszło do głowy,ale nie powiem bo to tajemnica 
-
boe22
Ja też jestem na M

Ale też nie powiem, bo to tajemnica poliszynela
Ale też nie powiem, bo to tajemnica poliszynela
-
Roksi147
Już właśnie przychodzi
czego się nie zrobi dla kobity w stanie zaokląglonym
.
-
Nyanyan
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Śliczna
Moja babcia mówi, że ciężarnym niczego nie można odmawiać i trzeba wszystko pod nos podtykać
może u świnek też tak powinno być (ale chyba jest i u tych nieciężarnych...)?
A tak teraz pomyślałam, że może ona jest taka przesadnie spokojna, bo jest w ciąży? Moja Zuzanna kiedy przyniosłam ją do domu (zanim się dowiedziałam, że jest w ciąży) była najspokojniejszą świnką na świecie i dogadała się ze swoją świńską współlokatorką (czyli "hej, gwałć mnie ile chcesz, nie robi mi") w sumie od razu, bez żadnych zgrzytów. Za to po porodzie i odkarmieniu zrobiła się z niej świnia z adhd
Moja babcia mówi, że ciężarnym niczego nie można odmawiać i trzeba wszystko pod nos podtykać
A tak teraz pomyślałam, że może ona jest taka przesadnie spokojna, bo jest w ciąży? Moja Zuzanna kiedy przyniosłam ją do domu (zanim się dowiedziałam, że jest w ciąży) była najspokojniejszą świnką na świecie i dogadała się ze swoją świńską współlokatorką (czyli "hej, gwałć mnie ile chcesz, nie robi mi") w sumie od razu, bez żadnych zgrzytów. Za to po porodzie i odkarmieniu zrobiła się z niej świnia z adhd