Mimi - śliczny samczyk do adopcji, CIESZYN w DS
Moderator: silje
Re: Mimi - śliczny samczyk do adopcji, CIESZYN
Bardzo przepraszam, ale niestety nie ma mnie do niedzieli w domu
Obiecuję, że dodam coś zaraz w poniedziałek!

Przepraszam za spóźnienie, ale w końcu do domu przyjechałam wczoraj wieczorem.
A więc, dzisiaj postanowiłam zrobić Mimiemu sesję zdjęciową. Miałam wielkie ambicje co do tego i już wyobrażałam sobie piękne fotki świnki z krwawnikiem. Oczywiście, nic nie poszło tak jak miało. Mimiego bardziej interesowało bieganie po kocyku tam i z powrotem niż jedzenie i tak większość fotografii to czarno-rudo-białe plamy
Po miesiącu, który Mimi spędził u mnie w domu, mam także nowe odkrycia - Mimi boi się odkurzacza oraz jest przewodniczącym komitetu powitalnego w moim domu, czyli kwika zawsze i stale. Nawet, jeżeli micha jest pełna a ktoś tylko wejdzie do kuchni, oczywiście.

Po co wstawać, kiedy sami miskę pod nos wstawili?

PS: nie wiem czy ktoś zauważył, że wszystkie tymczasy, które były w moim domu miały robione zdjęcia na tym kocu. Zadziwiające jest to, że dosłownie wszystkie obsikały go. Szkoda, że to mój, a nie "świnkowy" koc.
A więc hop, hoop, gdzie jest DS Mimiego? Przecież to taki przystojny chłopak!
A więc, dzisiaj postanowiłam zrobić Mimiemu sesję zdjęciową. Miałam wielkie ambicje co do tego i już wyobrażałam sobie piękne fotki świnki z krwawnikiem. Oczywiście, nic nie poszło tak jak miało. Mimiego bardziej interesowało bieganie po kocyku tam i z powrotem niż jedzenie i tak większość fotografii to czarno-rudo-białe plamy

Po miesiącu, który Mimi spędził u mnie w domu, mam także nowe odkrycia - Mimi boi się odkurzacza oraz jest przewodniczącym komitetu powitalnego w moim domu, czyli kwika zawsze i stale. Nawet, jeżeli micha jest pełna a ktoś tylko wejdzie do kuchni, oczywiście.

Po co wstawać, kiedy sami miskę pod nos wstawili?

PS: nie wiem czy ktoś zauważył, że wszystkie tymczasy, które były w moim domu miały robione zdjęcia na tym kocu. Zadziwiające jest to, że dosłownie wszystkie obsikały go. Szkoda, że to mój, a nie "świnkowy" koc.
A więc hop, hoop, gdzie jest DS Mimiego? Przecież to taki przystojny chłopak!
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Piękny proś
i czemu on jeszcze DS nie ma, to nie rozumiem 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Ja też nieJoanka pisze:Piękny prośi czemu on jeszcze DS nie ma, to nie rozumiem

A więc hop, hop, domku, gdzie jesteś?
-
- Moderator globalny
- Kontakt:
Proszę się szybciutko decydować na tego kawalera!!! Za jakieś 2 tygodnie będę przejazdem w Cieszynie, więc służę podwozka jego prosiowej mości w kieruneku centralnej Pl
Nic tylko adoptować

Nic tylko adoptować

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
Joanka: świetnie, transport jest, teraz już tylko znaleźć DS
A tutaj filmik z Mimim w roli głównej - https://www.youtube.com/watch?v=1vA21r2igX0.

A tutaj filmik z Mimim w roli głównej - https://www.youtube.com/watch?v=1vA21r2igX0.
-
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja sama bym go wzięła
już nawet mąż machnął ręką,że 2 czy 3 świnie - co za roznica, ale nie wiem jak by się zaaklimatyzowal z moimi chłopakami
a tachac go przez pół Polski, eh no nie wiem czy ma to sens.