Oswald - świnka morska [Bielsko-Biała] - rezerwacja
Moderator: silje
Re: Oswald - świnka morska [Bielsko-Biała] - ad. wstrzym.
Oswald znów wolny.
Hej
Właśnie przeczytałam historię Oswalda. Czy świniak jest nadal do adopcji, czy udało się znaleźć mu domek?

To Oswaldzik nadal wolny
a ja myślałam, że on już dawno w nowym domku. Co słychać u chłopaka?

Miał nawrót wszołów (przypuszczalnie niedoleczone). Z pęcherzem ostatnio znów od długiego czasu jest w porządku (nie popiskuje przy sisuianiu). Nawet, jeśli zbiera się osad, dość szybko udaje się go wyeliminować (podajemy wtedy urosept i w razie potrzeby nospę). Ostatnio także podawaliśmy do poidła wodę Jana, która była bardzo chętnie pita 
Dziś było ważenie - 1044 g. To już duży chłopak! Dodatkowo zaczynają mu się przedłużać włosy w okolicy karku i na pupie - wygląda to pięknie. Po weekendzie wrzucę zdjęcia. Zmieniła nam się świnia na lepsze, oj zmieniła...

Dziś było ważenie - 1044 g. To już duży chłopak! Dodatkowo zaczynają mu się przedłużać włosy w okolicy karku i na pupie - wygląda to pięknie. Po weekendzie wrzucę zdjęcia. Zmieniła nam się świnia na lepsze, oj zmieniła...
Mamy rezerwację!
Oswald wkrótce wyrusza do wspaniałego domu!

Re: Oswald - świnka morska [Bielsko-Biała] - rezerwacja
Jeśli pogoda nie zrobi niespodzianki (mamy nadzieję, że nie będzie upału), Oswaldzik jutro wyrusza w drogę do DS 

Re: Oswald - świnka morska [Bielsko-Biała] - rezerwacja
Trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż
I gratuluję znalezienia DS

I gratuluję znalezienia DS