Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.

Post autor: Dzima »

Nowa dyscyplina: synchroniczne jedzenie :lol: a potem rosną dupcie :nie_powiem:
One mieszkają w 100? Podoba mi się ten dry bed, kupowałaś przez neta? Ja mam dziewczyny na razie na folii i kocu, ale przymierzam się do zakupu kuwety z pp i wtedy mam w planach żwirek+dry bed ale ciężko jest się wykosztować na raz, więc staram się co miesiąc coś kupić.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Dzimuś tak , dziewczynki mieszkają w 100-tce :) dry bedy kupuje przez internet . Dała mi kiedyś namiary boe22 na fajny tani i pewny sklep internetowy :D Jak będziesz kiedyś zamawiała to polecam serdecznie. Nie ma nic lepszego od dry bedów :buzki:
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Dry bedy :love: Moje kluski uwielbiają mieć mięciutko pod tyłeczkiem :102:
ANYA

Post autor: ANYA »

Anuleczka lepsze od drybedow są podkłady dla psów. Używam ich ponad 2 lata i się nie mechaca, łatwo wymiesc siano, lepiej się pierze bo są lżejsze po namoczeniu i maja jeszcze bardzo ważna zaletę: są 3-4 razy tańsze od drybedow. Tylko nie wiem czy można je kupić w pl
anuleczka

ANYA pisze:Anuleczka lepsze od drybedow są podkłady dla psów. Używam ich ponad 2 lata i się nie mechaca, łatwo wymiesc siano, lepiej się pierze bo są lżejsze po namoczeniu i maja jeszcze bardzo ważna zaletę: są 3-4 razy tańsze od drybedow. Tylko nie wiem czy można je kupić w pl
Nie wiem czy u nas idzie te podkłady kupić. Ja mam taki zapas drybedów, że pewnie na długo mi starczą. Chociaż powiem szczerze, że mnie zaciekawiłaś ;) Chętnie bym przetestowała. Jestem otwarta na nowości :lol:
a to moja kolekcja drybedów, od wyboru do koloru :lol:
Obrazek
kleymore pisze:Dry bedy :love: Moje kluski uwielbiają mieć mięciutko pod tyłeczkiem
jak każda świnka hehe

leniuchy 8-)
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

A ja jestem strasznie ciekawa tego dry beda :) na jakiej zasadzie on działa, ile kosztuje i gdzie go można oczywiście kupić ;)
anuleczka

Maja1983 pisze:A ja jestem strasznie ciekawa tego dry beda :) na jakiej zasadzie on działa, ile kosztuje i gdzie go można oczywiście kupić ;)
Majeczko , ja kupuje drybedy w sklepie internetowym. Taki kawałek na moją klatkę kosztuje okolo 40 zł bez przesyłki, a działa na zasadzie maty albo dywanu , który jest suchy mimo tego , że świnka go obsika. Podobnie działa mata :D tyle, że drybed jest jak dywan :D
Czas żeby się Wam pokazać . Oto ja z moimi pupciami :D
Obrazek
Andzia

Post autor: Andzia »

Anuleczka,masz pokazna kolekcje dry bedow :D :like:

Ja tez tylko dry bed wole dla moich prosinek,dosc sporo juz wczesniej przetestowalam róznosci :lol: :szczerbaty:

Anula, śliczna z Ciebie babeczka :102: i pieknie opalona

ps : mozesz mi podac namiary na sklep,w którym sie zaopatrujesz w dry?
Andzia

Post autor: Andzia »

ANYA pisze:Anuleczka lepsze od drybedow są podkłady dla psów. Używam ich ponad 2 lata i się nie mechaca, łatwo wymiesc siano, lepiej się pierze bo są lżejsze po namoczeniu i maja jeszcze bardzo ważna zaletę: są 3-4 razy tańsze od drybedow. Tylko nie wiem czy można je kupić w pl

te podklady tez przepuszczaja mocz jak dry bed? i nadal sa suche?
anuleczka

Kochana już Ci podaję tą stronkę http://allegro.pl/drybed-100x150-vet-dr ... 44473.html
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”