Mimi - śliczny samczyk do adopcji, CIESZYN w DS
Moderator: silje
Re: Mimi - śliczny samczyk do adopcji, CIESZYN
Joanka, też nie jestem pewna, odpisałam na pw 

Speedy zapomniałam uprzedzić, że Mimulek rozpoznaje odgłos otwieranej lodówki i trzeba mu coś dać albo zakradać się i tak cicho otwierać żeby nie usłyszaL...
A tak w ogolę jak mały się zaaklimatyzował? Dogaduje się z Twoimi świnkami? Jak jego waga, rośnie?
Mi tak strasznie go brakuje, że każdego dnia myślę o nim..
Oby szybko znalazł kochający domek bo to naprawdę najukochańsza świnka na świecie
A powiedz jak go głaskasz to też liże Cie po ręce?
Aha i mam pytanko, ile trwa ta kwarantanna na której jest Mi mi? Pozdrawiam, ucałuj maluszka ode mnie :-*

Eunika: Moje świnki też reagują, ale on to jest przywódcą tego kwikania
Co do kontaktów z moimi świnkami, to Mimi był na wybiegu tylko z Wiewiórkiem. Zawsze trochę pobiegają razem, ale w końcu znudzi im się wskakiwanie na siebie i zaczynają cykać zębami.. Nie walczą raczej, ale nie wygląda to na przyjaźń. Zato przez pręty klatki wręcz się kochają
Mają klatki obok siebie, więc stale mają ze sobą kontakt.
Waga rośnie, ale stale jest malutki i chudziutki w porównaniu z moimi! Wcale się nie dziwię, że ci go brakuje, ale nie ma się co martwić, znajdziemy mu kochający domek
Kwarantanna już się skończyła, ale jednak stale nie mamy DS.. Byli już dwaj chętni, ale niestety staram się szukać domku, który będzie blisko i z możliwością próbnego łączenia, lub z dobrego transportu. I tak, Mimi liże ręce 
A tutaj fotografie:

Co do kontaktów z moimi świnkami, to Mimi był na wybiegu tylko z Wiewiórkiem. Zawsze trochę pobiegają razem, ale w końcu znudzi im się wskakiwanie na siebie i zaczynają cykać zębami.. Nie walczą raczej, ale nie wygląda to na przyjaźń. Zato przez pręty klatki wręcz się kochają

Waga rośnie, ale stale jest malutki i chudziutki w porównaniu z moimi! Wcale się nie dziwię, że ci go brakuje, ale nie ma się co martwić, znajdziemy mu kochający domek

A tutaj fotografie:

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Śliczny jest
za dobry domek...

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Ja się pytam, dlaczego go nikt nie chce?!
Mocno
za Mimusia ! 

Iiii mamy rezerwację dla Alicji z Zabrza!
Alicja jest już po WPA, więc trzeba już tylko dogadać parę drobiazgów i Mimi może pojechać do nowego domku
Alicja jest już po WPA, więc trzeba już tylko dogadać parę drobiazgów i Mimi może pojechać do nowego domku

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Mimi - śliczny samczyk do adopcji, CIESZYN rezerwacja
Super
jakby co podwozke w poniedziałek mogę zrobić 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
Super! Trzymam kciuki za Mimulka
a mały idzie do domku z jakimś kolega czy sam będzie? Nowa właścicielka na pewno będzie zadowolona z małego zbója
Speedy a ta Alicja ma jakiegoś nicka na forum żeby do niej napisać?

Eunika: Tak, idzie do kolegi, więc mamy nadzieję że się dogadają.
Ala ma nick na forum "Bużka" i myślę, że nie będzie je przeszkadzać, jeżeli do niej napiszesz. Tylko jest teraz na wsi z kiepskim dostępem do neta.

Tak to ja czekam na Mimulka. Jutro ważna akcja w Brennej a potem prosto do domu