On się nie chował pod hamakiem ze strachu tylko nie chciał się opalić na słońcu
 W klatce harce, a na wybiegu zgoda,bo w "kupie raźniej"
Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Pocieszni chłopcy..ekhmmm niedługo...Panowie
  Pocieszni chłopcy..ekhmmm niedługo...Panowie  
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że oni w końcu dorosną.Dzima pisze:Małe mordkiPocieszni chłopcy..ekhmmm niedługo...Panowie
 Takie z nich prawdziwe rozbrykane dzieciaki.
 Takie z nich prawdziwe rozbrykane dzieciaki.   

Świniaki pięknie korzystały z kuwetki, ale uznałam, że trociny, które do niej kładę robią straszny bałagan. Z tego, co czytałam najlepiej nadaje się do kuwetki żwirek drewniany. Ech, ale moje świnki wcinają ten żwirek...
  Świniaki pięknie korzystały z kuwetki, ale uznałam, że trociny, które do niej kładę robią straszny bałagan. Z tego, co czytałam najlepiej nadaje się do kuwetki żwirek drewniany. Ech, ale moje świnki wcinają ten żwirek... więc zależy mi na znalezieniu rozwiązania.
 więc zależy mi na znalezieniu rozwiązania.Spróbować nie zaszkodzi, ale obawiam się, że chłopaki będą ją obgryzać. O ile maty, która wyścieła spód klatki nie gryzą, tak ta, która przyczepiona była do deseczki prowadzącej na pięterko zasmakowała im bardzo.Maja1983 pisze:Spróbuj może położyć na ten żwirek kawałek maty łazienkowej
 Ech, łobuzy małe...
  Ech, łobuzy małe...