Vanilia - kryptonim Szczęściara [Bytom]-ma już swoją Dużą ;)
Moderator: silje
- gosia-swiniowa
- Miejscowość: Bytom
- Kontakt:
Re: Vanilia - kryptonim Szczęściara [Kraków] - WOLNA
Dzień dobry, chciałabym adoptować Vanilię. Jestem z Bytomia. Mam 33 lata i świnki w domu od 6 roku życia. Czy Vanilia przebywa w Bytomiu?
- gosia-swiniowa
- Kontakt:
PRZEPRASZAM, JESTEM NOWA NA FORUM, CHYBA ŹLE ODCZYTAŁAM WPISY, A VANILIA CHYBA SIEDZI JUZ U KOGOS W DOMKU
Szkoda, ze nie u mnie, bo wygląda slicznie.Pozdrawiam.

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Z tego co wiem to Vanilka jest wolna
Proszę poczekać na odpowiedź domu tymczasowego
I nie tracić nadziei! Trzymam kciuki 

Sporo tu takich śliczności
)
Ale wydaje mi się, że Wanilia się nie dogadała z prosiaczką w domu stałym i znów jest do adopcji- taka z niej charakterna baba

Ale wydaje mi się, że Wanilia się nie dogadała z prosiaczką w domu stałym i znów jest do adopcji- taka z niej charakterna baba

- gosia-swiniowa
- Kontakt:
czy jest możliwa adopcja solo ? mam co prawda świnkę, która obecnie zamieszkuje z babcią i tak się zbratały, że nie podejrzewam, ze miłym krokiem dla jednej i drugiej byłoby je rozdzielac. Chciałabym świnkę do swojego domu, bo świnie kocham od zawsze, ale na razie nie jestem gotowa od razu na 2 świnki. Wolałabym pomóc jakiejś śwince, a nie zasilać konto sklepów zoologicznych, chociaz kilka świnek miałam jako odratowanych ze sklepów zoologicznych np. jedna bez oka, druga na wykończeniu ze świerzbem, trzecia uratowana przed wężem, czwarta uratowana z rodziny, w której dzieci wycinały śwince włosy prawie ze skórą. Wszystkie przeżyły po 7-8 szczęśliwych lat śpiąc ze mną w łózku
Wracam do meritum, czy jest możliwa adopcja solo. Jestem z Bytomia, dlatego na wyraz zainteresowałam się Vanilia, bo oprócz tego, ze jest śliczna, nie byłoby problemów transportowych. Oczekuję niecierpliwie na odpowiedź domu tymczasowego, ale na razie cisza.

- gosia-swiniowa
- Kontakt:
czy ktoś mi odpowie
w sprawie Vanilii. Jestem chętna na zaopiekowanie się dziewczyną, ale wciąż czekam na kontakt w sprawie wizyty przedadopcyjnej. Jeśli Vanilia jest zajęta to mam na oku Havranka.

Hej 
Wydaje mi się, że Vanilia jest solistką - o w poprzednich domach się nie dogadała z innymi świnkami- ale to musi jeszcze DT potwierdzić.
A co do odpisywania, to spróbuj napisać też do Cynthia ona jest koordynatorką DT więc pewnie ma kontakt do opiekunów Wanilli, bo skoro nie odpisują to pewnie rzadko bywają na forum.

Wydaje mi się, że Vanilia jest solistką - o w poprzednich domach się nie dogadała z innymi świnkami- ale to musi jeszcze DT potwierdzić.
A co do odpisywania, to spróbuj napisać też do Cynthia ona jest koordynatorką DT więc pewnie ma kontakt do opiekunów Wanilli, bo skoro nie odpisują to pewnie rzadko bywają na forum.
- gosia-swiniowa
- Kontakt:
Dzięki, dom tymczasowy odezwał się dzisiaj rano, ale czekam jeszcze na kontakt w sprawie wizyty przedadopcyjnej.
To super! Trzymam kciuki!
- gosia-swiniowa
- Kontakt:
Hej Vanilia, chodź do nas, czekamy na Ciebie
z utęsknieniem.
Nie wiem, co z wizytą domową, za ile czasu od zgłoszenia chęci, można liczyć na wizytę ?