Buziaki dziewczyny
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Re: Nala i Nutka
Te zdjęcia na wadze są genialne. Świetenie pokazują jak z kruszynek zrobiły się takie śliczne kuleczki
Buziaki dziewczyny

Buziaki dziewczyny
-
Madzior
Ann, Kakadu to sieć sklepów? W Szczecinie otworzyli niedawno pewne Kakadu w nowym CH i byłam pozytywnie zaskoczona asortymentem, szczególnie karm dla świnek i klatek
Ceny całkiem niezłe przy droższych akcesoriach, ale nadrabiają na tych mniejszych rzeczach (np. kuwetka za 25zł, albo malutkie, zwykłe sianko za 5zł).
-
Ann
Tak, mają też swoją stronę internetową (http://www.kakadu.pl/), także sprawdź czy to to same logo
Ale to raczej znany sklep zoologiczny, więc myślę, że mają zastrzeżoną nazwę. Potwierdzam, asortyment jak najbardziej godny pochwalenia, ale z cenami trochę szaleją 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja w Kakadu kupiłam Nalę (jak jeszcze był w Szczecinie w Galaxy...) oczywiście ze świerzbem
Niestety w zoologach sprzedają ludzie, którzy kompletnie nie znają się na zwierzętach
Dzisiaj byłam w Szczecinie na zakupach więc dziewczynkom też musiałam coś kupić
Tato powiedział, że mi odbija i rozpieszczam je jak własne dzieci
Ale jak zobaczył miękką podusie to stwierdził, że świnkom na pewno byłoby wygodnie na niej spać
No ale przecież świnka to takie nasze małe dzieciątko
Nic tylko kochać i rozpieszczać
Kupiłam im termoforek w różowym ubranku i różową podusię
Zdjęcia nie oddają naturalnego koloru bo były robione telefonem (aparat w serwisie i będzie dopiero za 3 tygodnie
)

Do klatki uszyłam im dzisiaj nową poduszkę i kocyk pod hamak

I Nutka z arbuzem

Teraz będzie mniej zdjęć bo dałam aparat do serwisu a telefon mam nowy i nie nauczyłam się jeszcze dobrze ustawiać ostrości. Zresztą brzydkie kolory wychodzą telefonem...
Dzisiaj byłam w Szczecinie na zakupach więc dziewczynkom też musiałam coś kupić

Do klatki uszyłam im dzisiaj nową poduszkę i kocyk pod hamak

I Nutka z arbuzem

Teraz będzie mniej zdjęć bo dałam aparat do serwisu a telefon mam nowy i nie nauczyłam się jeszcze dobrze ustawiać ostrości. Zresztą brzydkie kolory wychodzą telefonem...
-
Ann
Ja kiedyś w Kakadu kupiłam chomika.. Żył miesiąc, kiedy byłam z nim u weterynarza pani dr powiedziała, że w Kakadu bardzo często są chore zwierzęta (przynajmniej we Wrocławiu).
Śliczny ten termoforek i poduszeczka
Ale widzę, że Ty zdolniacha jesteś i sama akcesoria do klatki szyjesz 
Śliczny ten termoforek i poduszeczka
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Szczerze mówiąc nie polecam Kakadu. To przede wszystkim sieć sklepów, więc typowa masówka. Zwierzaki najczęściej są chore, bo odstawiane od matki w bardzo młodym wieku, wiadomo...słodkie nieporadne maleństwo szybciej się sprzeda niż "nastolatek"
Lepsze są sklepy "jednego właściciela" nie sieciówka. U mnie w mieście jest sklep zoologiczny, w którym zwierzaki mają się dobrze, nie przyjeżdżają do niego "oseski", zawsze czysto i pełne michy
Widać, że facet prowadzi sklep sercem. Szukają nawet domów dla porzucanych w schronisku kotów. Ale takich sklepów jest niestety mało...
A wracając do Nali i Nutki to widzę, że poduszka się spodobała, bo raz jedna raz druga leży.
Pewnie się zastanawiają czy w sklepie 2 nie było 
Lepsze są sklepy "jednego właściciela" nie sieciówka. U mnie w mieście jest sklep zoologiczny, w którym zwierzaki mają się dobrze, nie przyjeżdżają do niego "oseski", zawsze czysto i pełne michy
A wracając do Nali i Nutki to widzę, że poduszka się spodobała, bo raz jedna raz druga leży.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Ann
DokładnieDzima pisze:Szczerze mówiąc nie polecam Kakadu. To przede wszystkim sieć sklepów, więc typowa masówka. Zwierzaki najczęściej są chore, bo odstawiane od matki w bardzo młodym wieku, wiadomo...słodkie nieporadne maleństwo szybciej się sprzeda niż "nastolatek"
Lepsze są sklepy "jednego właściciela" nie sieciówka. U mnie w mieście jest sklep zoologiczny, w którym zwierzaki mają się dobrze, nie przyjeżdżają do niego "oseski", zawsze czysto i pełne michyWidać, że facet prowadzi sklep sercem. Szukają nawet domów dla porzucanych w schronisku kotów. Ale takich sklepów jest niestety mało...
- martuś
- Kontakt:
Ta poduszka w klatce nie jest ze sklepuDzima pisze:A wracając do Nali i Nutki to widzę, że poduszka się spodobała, bo raz jedna raz druga leży.Pewnie się zastanawiają czy w sklepie 2 nie było
Aż taka zdolniach to nie jestem bo nie zawsze ładnie to wygląda ale po co mam kupować skoro sama mogę im coś zrobić
-legowisko

-norki

-poduszko-domek na półkę

-i różnego rodzaju poduszki

-
Ann
Pewnie! Mi się bardzo podobają Twoje norki i legowiskomartuś pisze:Aż taka zdolniach to nie jestem bo nie zawsze ładnie to wygląda ale po co mam kupować skoro sama mogę im coś zrobićZawsze to większa radość
- martuś
- Kontakt:
Dokładnie tak
Powiem szczerze, że mam kupione legowisko i dziewczyny nie chcą zbytnio w nim leżeć
Muszę zawsze wkładać albo jakąś poduszeczkę albo kawałek dry beda