Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: effcien »

Dortezka, jak ja bym wymiąchała te Twoje sierściuchy! I nawet ich perfumy Chanel Urine No 5 by mi nie przeszkadzały!
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dropsio pisze: Dprtezka - piękna oponka, serio!
dziękuję :102:
no, chociaż jedna potrafi skłamać :neener:
effcien pisze:Dortezka, jak ja bym wymiąchała te Twoje sierściuchy! I nawet ich perfumy Chanel Urine No 5 by mi nie przeszkadzały!
no nie wiem czy jakbyś poczuła to stężenie perfum to czy nie zmieniłabyś zdania..
co do miąchania.. one są tak stęsknione za mizianiem że zapraszamy :D

dziś rano Frecia pozwoliła sobie wylizać uszko przez Halinkę :shock: oczywiście później ją pogoniła (może za bardzo jej ośliniła?? bo aż słychać było jak liże :laugh: )
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Na tyle świnek jedna opona :roll: za kolejną ile będą czekać? A kiedy każda będzie miała własną :lol: ?
To masz ciekawe przedstawienie, siedzisz i słuchasz lizania :laugh: chcą stwarzać pozory, że są czyste
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Frecia pewnie powiedziała do Halinki:
Daj się wylizać to nie będą nas kąpać :D :laugh:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:Na tyle świnek jedna opona. za kolejną ile będą czekać? A kiedy każda będzie miała własną?
następna będzie jak te co mają (jedna kiedyś kupiona :neener: ) dokonają swojego żywota.. maj jeszcze hamaczki, półeczki, norki i inne.. nie chcę by im się w tych małych główkach poprzewracało od dobrobytu :lol:
Maja1983 pisze:Frecia pewnie powiedziała do Halinki:
Daj się wylizać to nie będą nas kąpać :D :laugh:
Maju one się kąpieli nie boją, bo ja ich nie kąpię jeśli nie ma takiej potrzeby.. w zasadzie kąpię tylko Balbinę bo ma problem z gruczołem tłuszczowym/łojowym.. nigdy nie wiem jak on się nazywa.. ogólnie staramy się jej utrzymywać krótką sierść na tyłeczku co by jej się to nie rozprzestrzeniało po całej sierści..

a Halinka lizała Freciowe uszko bo.. poszła do Freni podlizać się aby ta się za nią wstawiła u Balbinki (takie to małe, ale taki zbój).. chwilkę wcześniej Balbina bezczelnie zwaliła ją z hamaka.. ogólnie rozbójnik się z niej zrobił :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Z Balbi tak rozbójnik? :o a najlepiej jak zrzucić, zrobi awanturę, a i tak długo nie poleży :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

Jak tam moje ulubione siurajki forumowe? :)
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

jak tam u wesołej ferajny?:) Maleństwa to już dorosłe kobitki :shock: :shock: ale sie u Ciebie dzieje, fiu fiu :))
Ann

Post autor: Ann »

Co tam u dziewczyn poza bobkami na ścianie (padłam jak to zobaczyłam :laugh: )? :D
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Bobki na ścianie to jest taka nowoczesna dekoracja :laugh: rękodzieło się ceni w tych czasach :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”