a jaka dawka cudownych zdjęć
 a jaka dawka cudownych zdjęć  Boskie masz te maluchy i rodzice oczywiście też niczego sobie
 Boskie masz te maluchy i rodzice oczywiście też niczego sobie  Co do kastracji to informuj na bieżąco jak to wszystko przebiega, a głównie rekonwalescencja bo sama jestem przed zabiegiem Bobiego i chętnie się dokształcę w tym temacie
 Co do kastracji to informuj na bieżąco jak to wszystko przebiega, a głównie rekonwalescencja bo sama jestem przed zabiegiem Bobiego i chętnie się dokształcę w tym temacie  

Kobieta SKARB!. Pan Bożydar powiedział że to bezpieczny zabieg i będzie pod znieczuleniem, więc myślę że nie będzie tak źle jak się obawiałam.  A ty kiedy planujesz wykastrować Czarnuszka ? ja w przeciagu dwóch tygodni chcę się wybrać
 Kobieta SKARB!. Pan Bożydar powiedział że to bezpieczny zabieg i będzie pod znieczuleniem, więc myślę że nie będzie tak źle jak się obawiałam.  A ty kiedy planujesz wykastrować Czarnuszka ? ja w przeciagu dwóch tygodni chcę się wybrać 
 najbardziej zależy mi na informacji jak opiekować się świnką po zabiegu i jak przebiega rekonwalescencja
 najbardziej zależy mi na informacji jak opiekować się świnką po zabiegu i jak przebiega rekonwalescencja  nie mylił się
 nie mylił się