balbinkowo pisze:Jejuuuu... jeden dzień i 4 strony czytania... szalone świnkowisko Nataszy
 bo u Nataszy dzisiejszy wątek jest lepszy niż świeże bułeczki
Moderator: pastuszek
balbinkowo pisze:Jejuuuu... jeden dzień i 4 strony czytania... szalone świnkowisko Nataszy
 W takim razie czekamy
 W takim razie czekamy  
 ale na szczęście lepsze takie rozwiązanie niż 4 samców
 ale na szczęście lepsze takie rozwiązanie niż 4 samców   ale i tak by zostali wybieg by się zamieniło na klatki i porozstawiało ale jak babeczki to babeczki
 ale i tak by zostali wybieg by się zamieniło na klatki i porozstawiało ale jak babeczki to babeczki  ktoś tez pisał że skoro Filip był od początku z samicą to mógłby z samcem się nie dogadać . . . Najważniejsze że wszyscy zdrowi  - i popcorning cały dzień
 ktoś tez pisał że skoro Filip był od początku z samicą to mógłby z samcem się nie dogadać . . . Najważniejsze że wszyscy zdrowi  - i popcorning cały dzień  
Prędzej czy później na pewno się zjawięNatasza pisze:Balbinkowo , wiem o Twoim zakatarzeniu bo czytałam na bierzącoW takim razie czekamy
 Nie odmówię sobie przyjemności zobaczenia na żywo Twoich szkrabów ( no i przy okazji CN odbiorę
  Nie odmówię sobie przyjemności zobaczenia na żywo Twoich szkrabów ( no i przy okazji CN odbiorę   )... Ranyyy, ale będą mi zazdrościć na forum
 )... Ranyyy, ale będą mi zazdrościć na forum  
 więc czekam na grafik.
 więc czekam na grafik.
 ile chciałaś 2 kg ? dobrze pamiętam
 ile chciałaś 2 kg ? dobrze pamiętam  
balbinkowo pisze:Ranyyy, ale będą mi zazdrościć na forum

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia