Zazdrosny!Natasza pisze:No właśnie czytałam, że łyse wolą po główce a Fisiek woli po dupce. Rozpłaszcza się i kręci mi tyłkiem przed nosem żeby po dupci ciumkacoczywiście na ciumkanie R patrzeć nie chce , przy nim mogę tylko głaskać

Moderator: pastuszek
Zazdrosny!Natasza pisze:No właśnie czytałam, że łyse wolą po główce a Fisiek woli po dupce. Rozpłaszcza się i kręci mi tyłkiem przed nosem żeby po dupci ciumkacoczywiście na ciumkanie R patrzeć nie chce , przy nim mogę tylko głaskać

tyle przekazała mi Ania. W Opolu tak mówią na to znieczulenie wziewne więc przypuszczam, że o to chodziło, ale o wszystko muszę dopytać osobiście bo też przed operacją wodę się ogranicza itd . . . więc jak się dodzwonię i ustalę szczegóły damy znać. Ja się wzbraniałam od kastracji i myślałam że będzie sam + samiec zaadoptowany ale jak się nie dogadają to ja dziękuje już nie mam miejsca na kolejne wybiegi
 tyle przekazała mi Ania. W Opolu tak mówią na to znieczulenie wziewne więc przypuszczam, że o to chodziło, ale o wszystko muszę dopytać osobiście bo też przed operacją wodę się ogranicza itd . . . więc jak się dodzwonię i ustalę szczegóły damy znać. Ja się wzbraniałam od kastracji i myślałam że będzie sam + samiec zaadoptowany ale jak się nie dogadają to ja dziękuje już nie mam miejsca na kolejne wybiegi  Cynthia , całe szczęście [moje] że kastracja bezpieczniejsza od sterylizacji bo łatwiej wykastrować 1 Fiśka niż 5 dziewczyn,,,P, Bożydar miałby co robic
 Cynthia , całe szczęście [moje] że kastracja bezpieczniejsza od sterylizacji bo łatwiej wykastrować 1 Fiśka niż 5 dziewczyn,,,P, Bożydar miałby co robic  
 bedzie wiedział, że z tobą żartów nie ma i kitu żadnego nie ośmieli się wciskać
 bedzie wiedział, że z tobą żartów nie ma i kitu żadnego nie ośmieli się wciskać