ah kiedy te czasy kiedy moje tak brykały.. teraz leżing i jedzing

śliczna rodzinka

Moderator: pastuszek

takich malutkich przekupek to ja dawno nie widziałam
 takich malutkich przekupek to ja dawno nie widziałam   ale są cudne
  ale są cudne   

ja moje stare sklepowe wyniose do zoologa, niech dają świniaczkom, i tak jest dużo lepsze, niż te co chyba sami zbierają i  je karmią ...
 ja moje stare sklepowe wyniose do zoologa, niech dają świniaczkom, i tak jest dużo lepsze, niż te co chyba sami zbierają i  je karmią ... cały dzień na nerwie , awantury, wracam do domu i wszystko puszcza ... i mówię do R że to dobrze że Ci nie przeszkadzają te świnki a on: dobrze, że je masz bynajmniej odreagujesz
 cały dzień na nerwie , awantury, wracam do domu i wszystko puszcza ... i mówię do R że to dobrze że Ci nie przeszkadzają te świnki a on: dobrze, że je masz bynajmniej odreagujesz   powtórzę Wam: DOBRZE, ŻE JA MASZ
 powtórzę Wam: DOBRZE, ŻE JA MASZ   No czasem uda mu sie powiedzieć coś mądrego
 No czasem uda mu sie powiedzieć coś mądrego   

Ależ one rosną, jakie tempo, zaraz nie będzie widać różnicy między Kofi a nimi!
  Ależ one rosną, jakie tempo, zaraz nie będzie widać różnicy między Kofi a nimi! 

] i zamknęła kompa ! ale dziś będzie , kończę o 18 to od razu dam do ładowania filmik
 ] i zamknęła kompa ! ale dziś będzie , kończę o 18 to od razu dam do ładowania filmik  

jestem od nich uzależniona
 jestem od nich uzależniona 

M. go skomentował "jaki czysty"
 M. go skomentował "jaki czysty"   

moja masza też podstawia dupkę do miziania, gdzieś czytałam że świnki niby nie lubią jak je z tyłu miziać, ale widocznie to jakaś nieprawda
 moja masza też podstawia dupkę do miziania, gdzieś czytałam że świnki niby nie lubią jak je z tyłu miziać, ale widocznie to jakaś nieprawda  tylko miziając po dupci od obu dostaję zadowolone gruchanie
 tylko miziając po dupci od obu dostaję zadowolone gruchanie