[KRAKÓW]ATOS kocurek-muszkieter, obrońca świnek

ODPOWIEDZ
astaldi

[KRAKÓW]ATOS kocurek-muszkieter, obrońca świnek

Post autor: astaldi »

Atos jest młodziutkim, maksymalnie 4-miesięcznym kocurkiem, znalezionym przeze mnie równo tydzień temu w Krakowie w pobliżu Uniwersytetu Pedagogicznego. Kot był przerażony, bardzo wychudzony, błąkał się głośno zawodząc między blokami. Pomimo ulotkowania okolicy, ogłoszeń na gumtree, tablicy i na popularnych forach i fan page stron na Facebooku do tej pory po kota nie zgłosił się nikt... wobec czego jestem zmuszona zacząć szukać nowego domu zwierzakowi, u mnie niestety zostać nie może.
Kociak jest bury, z jaśnieszą bródką, w prążki i cętki(na udach i brzuchu), bezbłędnie korzysta z kuwety, słucha poleceń(złaź ze stołu! :szczerbaty: ), po prostu idealny kot do mieszkania.
Jest mega-towarzyski, nie wykazuje agresji w stosunku do świnek morskich :) Mało tego, sam chciałby chyba być świnką, bo regularnie pakuje się do klatki na półkę i próbował już swoich sił we wciśnięciu się do domku(nie udało się) :mrgreen:

Szukam dla niego odpowiedzialnego właściciela, który będzie miał środki i warunki na zajęcie się zwierzakiem, (będę chciała podpisać umowę adopcyjną), lub osoby, która pomogła by mi w znalezieniu kociakowi Domu Stałego, zrobiłaby lepsze zdjecia, ewentualnie przejęła małego na Dom Tymczasowy :pray:

Zostało mu nadane robocze imię Atos, na które nie reaguje, reaguje za to wspaniale na dźwięk otwieranej puszki z karmą :D
Kota można zobaczyć, pomacać i pokiziać u mnie w mieszkaniu(Kraków okolice UP).

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Burakura

Re: [KRAKÓW]ATOS kocurek-muszkieter, obrońca świnek

Post autor: Burakura »

Śliczny kot! Trzymam za dobry domek! :like: :like:
astaldi

Post autor: astaldi »

Aktualizacja: Atos został przemianowany na Ryszarda, utuczony i został ostatecznie z nami :roll:
Po 1 chętnych na DS nie było, fundacja się nie chciała za bardzo nim zająć, widząc jak mu tutaj dobrze, no i jak można oddać jaką mordkę?
Obrazek

Temat do skasowania w takim razie ;)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Kot (jak i jego historia) podobny do mojego Frugo :love: Super, że został u Was :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
Chrumka
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Chrumka »

Skąd ja to znam u nas też się tak skończyło :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Do Adopcji”