Dzisiaj 355g i szaleńcze podskoki na wybiegu Zdjęcie? Sami sobie róbcie zdjęcie - jak będę spać
W oczekiwaniu na transport mała pojedzie do Nieocenionej Azb.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
A nie, bo była u Karo Od Koszy
Od wczorajszego wieczora Elza i Eureka znowu u mnie, grzyb znika, jutro kontrola, ale chyba to już kontrola po leczeniu będzie
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
Grzyb był, ale się zmył, a raczej Karo go zmywała starannie w zastępstwie mojej skromnej osoby, oraz podawała flukonazol. Dzisiaj juz wiadomo, że świństwa zdrowiutkie, grzyb zniknął, jeszcze tylko immunoglukan i zentonil przez tydzień. Ale do domu może jechac choćby dzisiaj!
Edit.
Eureka to bardzo odważna i ekspansywna świnka. Otworzyłam im klatkę, dałam trapik, wyszła niemal natychmiast i zwiedza całe mieszkanie bez żadnego wahania i strachu. Za to gadając cichutko. Elza podąża za nią dośc nieśmiało. Z Eureki może być niezla dominantka!
Teraz podkradają siano chłopakom...
Ha!
Panny na razie siedzą u mnie w zgodzie, ale wolałabym - zwłaszcza w kontekście złamanej ręki Beatrycze - żeby udało sie znaleźć transport wcześniej.
Będziemy szukać zatem.