Musicie mi wybaczyć, staram się zaglądać na forum.. ale czasu brak.. i jakoś tak.. jesień przyszła.. doły się przypałętały

Pigi mi jakoś marnieje

Wróciliśmy od weta i pobiegłam do sąsiadeczki która uwielbia Pigsona.. oczywiście ta przyleciała od razu z wielką natą, pół rzuciła dziewczyną, a drugie pół.. dała Pigi na kolanach.. patrząc na zadowoloną minę Pigi miałam wrażenie że to wszystko ukartowała..
Zdjęć na wadze nie będę wklejać ale za to wklejam same wynikimartuś pisze: Aaaaaa i może być jeszcze każda na wadze

Balbina 1049g
Fretka 1218g
Pigi 977g (schudła nam

Halina 1208g
Fifi 1036g
Rifi 1013g
Na początku października kaszak Balbinki się otworzył mimo iż nie był wcale taki duży.. oczyściliśmy i od tej pory.. odpukać.. ale jest spokój... Wet powiedział, że może jest szansa, że przestanie się odnawiać..

no z 1/8 pokoju zajmuje? Zagroda ma kształt litery "L". Jak już się zbiorę w sobie, to postaram się wrzucić jakąś fotkę obejmującą całość.Foggy pisze: Dortezko, ile ta Twoja willa z ogrodem świnek zajmuje pokoju? One gdzieś jeszcze biegają poza tym czy już totalnie nie ma potrzeby?
Czasami im otwieram klatkę i daję do dyspozycji około połowę salonu ale te leniwce nie chcą biegać.. Wyjdą jak rzucę na zewnątrz jakąś zieleninę.. idą, zjedzą.. pobobczą, posirają i wracają do siebie. Kiedyś przez pół dnia były otwarte i nawet nosa nie wyściubiły

Dokładnie tak Dzima.. zapraszamyDzima pisze: Ile można czekać na fotki? Chyba trzeba pojechać i samemu zrobić i najlepiej jeszcze wstawić...

odeta, dokładnie tu zamawiamy.. taniej nie znalazłam do tej pory, a że zawsze zamawiamy na ponad 115, to mamy opakowanie 30szt za 40,09złpastuszek pisze:Tutaj http://www.matopat24.pl/podklady-jednor ... 316,0.html

i pastuszku.. na pewno będę zamawiała.. ale po 10tym.. wytrzymasz?