Fajne mamy lato tej jesieni
 Fajne mamy lato tej jesieni 
Moderator: pastuszek
Bo oni tak podczas robienia zdjęć udają grzeczniutkich.Assia_B pisze:Wyglądają na takie co się lubiąFajne mamy lato tej jesieni
 Przed chwilą interweniowałam ze spryskiwaczem, bo zaczęli zgrzytać i rzucać się po klatce. Ech,łobuzy...
  Przed chwilą interweniowałam ze spryskiwaczem, bo zaczęli zgrzytać i rzucać się po klatce. Ech,łobuzy... 

a szufelkę to on chciał pewnie zabrać i pomoc w sprzątaniu bobków
 a szufelkę to on chciał pewnie zabrać i pomoc w sprzątaniu bobków  

no nie wierzę, że tak wyrosły!
  no nie wierzę, że tak wyrosły!  Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaCzęściej zdarza mu się wywalić jej zawartość i narobić bałaganu.Maja1983 pisze:Supera szufelkę to on chciał pewnie zabrać i pomoc w sprzątaniu bobków

No, chłopaki mi wyrosły na dorodnych świnkofacetów.Ojej czy to te maluszki no nie wierzę, że tak wyrosły!
Przepychanki i brudzenie kolegi swoją drogą, ale dogadują się?

Na wielką miłość między nimi to ja też nie liczę. U mnie na początku Funiek próbował się do Byśka przytulać i też drze się, jak kumpel zniknie mu z zasięgu wzroku, ale Bysio jest raczej obojętny wobec niego. No cóż, lepsze takie towarzystwo, niż żadne.Assia_B pisze:Trzymam kciuki za przyjaźń... U mnie przyjaźni jakiejś specjalnej nie ma.. Biegają czasem razem, popiszczą do siebie, ale miłości nie widzę... Znaczy Alvin bardzo lubi Pieszczocha, próbuje się tulić, jak Pieszczoch znika z zasięgu wzroku to piszczy i go szuka, ale to tyle.. Bo Pieszczoch nie odwzajemnia uczuć...