Filip[Katowice] już w ds :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
anulkax7
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Filip[Katowice] rezerwacja anulkax7

Post autor: anulkax7 »

O kurczę, piękniś!!! Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła pozachwycać się nim na żywo :love:
Awatar użytkownika
anulkax7
Kontakt:

Post autor: anulkax7 »

Niestety, Filipek nie będzie mógł do mnie trafić. Niewystarczające warunki.... Życzę Ci dużo szczęścia i miłości w nowej rodzinie :*
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Post autor: Tośka »

Szybko zrezygnowałaś ... Jeśli powiększysz świnkom przestrzeń życiową i będzie dla nich bezpieczna to Filip może mógłby na Ciebie poczekać?!
" Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tyl­ko dla­tego że są nieme dla je­go tępej percepcji. "
Tysia

Re: Filip[Katowice] rezerwacja wolny?

Post autor: Tysia »

I nie ma Filipka :D Pojechał na próbne łączenie, kolegi jeszcze nie zjadł, a w sumie, to kolega go nie zjadł :lol:
Awatar użytkownika
Tośka
Kontakt:

Post autor: Tośka »

A gdzie pojechał?
" Za­rozu­miałością oraz bez­czel­nością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tyl­ko dla­tego że są nieme dla je­go tępej percepcji. "
Tysia

Katowice, kilka dzielnic dalej ;)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Znaczy dać do Uratowanych?
Tysia

Jeszcze nie, niech minie kilka dni. Sama napisałam i "podrzuciłam świnię" więc poczekam spokojnie na informację. Choć liczę bardzo, że się uda :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

I jak zostaje?
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Czekamy na wyjaśnienie dlaczego maluch charczy jak oddycha, tak jakby miał sklejony nosek. Od kiedy się pojawił tak oddycha, ale mam wrażenie, że dzisiaj jest troszkę lepiej. Rozmawiałam z Tysią ale na razie nie dostałam odpowiedzi co do dalszych działań. W każdym razie mam nadzieję, że to tylko drobna infekcja bo ku mojemu zdziwieniu chłopcy dogadują sie fantastycznie :) Jedzą z jednej miski, zdarza im się spać np. z pyszczkiem opartym na pupie kolegi. Myślę, że totalny brak agresji i woli walki ze strony Filipa...przekonał Harvey'a , że jednak fajnie jest mieć kumpla :)

W nagrodę dostaną wybieg mam nadzieję już w tym tygodniu i noce oraz sporą część dnia będą spędzać na powierzchni 100x140cm....dodatkowo dostaną duuuży domek ponieważ zdarza im się wchodzić razem do baaaardzo małego domku i chyba czas to zmienić :) Wygrzebałam też kocyki polarowe i starą poszewkę od kołdry, więc w święta powstanie kilka norek na zmianę

P.S. Dość przechwalania żeby nie zapeszyć
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”