Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
nana81

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: nana81 »

No i mamy kolejną zmianę w klatce :102:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i zdjęcia z kategorii gdzie jest świnka

Obrazek

Obrazek
Bibelotka

Post autor: Bibelotka »

O taaaaak! Zawładnąć siankopodawaczką to jest to! Ja chyba moim laskom zrobie pudło z sianem do wchodzenia xD

Generalnie chyba wracam do pelletu+mata łazienkowa. Polar ciężko mi wyczyscic a siury podchodza pod seni i wali... słoniem :glowawmur: jutro jeszcze umyje kuwete i zmienie seni, ale w sobote po pellet...
Marcelina

Post autor: Marcelina »

Nana, jaka to klatka? 100, 120? Bo muszę sobie jakoś zwizualizować wielkość wyrobów pastuszka :p
nana81

Niestety 100 :(
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

może i 100 ale wykorzystana przestrzeń w 110% :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Majka745

Post autor: Majka745 »

Racja, super wykorzystana przestrzeń i bardzo ładne te legowiska, i w ogóle wszystko.
A ta twoja klatka by mi do pokoju pasowała... ;)
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

O matko jakie przejęcie świnkowym brudem :lol: . Świnie to świnie. Wiadomo- robią pod siebie, nie patrzą,żeby ładnie wyglądało. U mnie wszędzie latają bobki i siano. Z miski wszystko rozgrzebane, a legowiska całe pozwijane. Nic nie poradzisz, ze świnka brudzi. :D
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Polecamy wyroby Pastuszka , są tanie i super się sprawdzają nawet przy częstym praniu :)
W dziale sprzedam \oddam o tytule:norki kapcioy itd :102:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
nana81

A ja Ci się nie dziwię. Nie jestem pedantyczna ale syfu też nie zniosę. Jakby nie patrzeć to klatka stoi w pokoju i tak jak wszystko inne tak i tam sprzątam. Gdyby jeszcze udało się nauczyć dziewczyny załatwiania się do kuwety to byłabym w pełni szczęśliwa ;)
Sjell
Miejscowość: Jelenia Góra
Kontakt:

Post autor: Sjell »

Natasza pisze:Hacjenda 5 gołych bab + niedługo dołączy tam wykastrowany Filipek. Tymczasem czekamy na nowe kuwetki i hamaki od Pastuszka bo te tak wiszą bo wiszą :) 175/70cm + dwa piętra każde po 70/35 . . w planach dalsza rozbudowa :szczerbaty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moze ktos cos napisac o tych kratkach? o ich jakosci w porownaniu do kratek C&C? sa jakies roznice zle lepsze?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”