Spokojnie, już wysłałam PW. Megson przyjdzie na rano, tak z nią ustaliłam. A ja na popołudniu i pewnie do końca.
Mamy za to problem z niedzielą! Moi drodzy. Do godziny 16 jest konwent. Ale zadzwoniła do mnie dziennikarka z telewizji i chce zrobić reportaż o świnkach. Chciałaby porozmawiać z 3 Dt i pokazać ich świnki. Ja też mam się wypowiedzieć. I tutaj jest problem, bo to by oznaczało, że muszę z nią jeździć i nie będę mogła siedzieć na konwencie... Dlatego kto może niech się zgłosi i posiedzi te kilka godzinek!
Politechnika Warszawska Polcon 2013
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Politechnika Warszawska Polcon 2013
Ok, to tak mniej więcej wygląda grafik. Kto może niech przyjdzie w tych terminach co wstawiłam znak "#" !
Sobota
10-12 DankaPawlak, Megson
12-14 DankaPawlak, Megson, Gosława
14-15 Megson, Gosława
15-20 seledynek, Paulina (#)
Niedziela
10-13 dodi-25, prawdopodobnie Renata + seledynek? (##) - przydałaby się osoba, która jednak jest formalnie związana z SPŚM i rozstawi stoisko, może Megson co?
13-16 Gosława, prawdopdoobnie Renata + seledynek? + Elurin?
Sobota
10-12 DankaPawlak, Megson
12-14 DankaPawlak, Megson, Gosława
14-15 Megson, Gosława
15-20 seledynek, Paulina (#)
Niedziela
10-13 dodi-25, prawdopodobnie Renata + seledynek? (##) - przydałaby się osoba, która jednak jest formalnie związana z SPŚM i rozstawi stoisko, może Megson co?
13-16 Gosława, prawdopdoobnie Renata + seledynek? + Elurin?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Gdzie i kiedy ten program pójdzie, chciałabym zobaczyć...
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
porcella nie wiem, chyba jutro rano się deklarowała, nie?
Cynthio program Pożyteczni tvp, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo na razie jedynie Elurin się zgłosił... Mamy mało Dt w Warszawie ze świnkami do adopcji...
Cynthio program Pożyteczni tvp, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo na razie jedynie Elurin się zgłosił... Mamy mało Dt w Warszawie ze świnkami do adopcji...
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Megson do mnie dzwoniła, czy ktoś się pojawi, bo jest sama...
Podpis usunięty przez administratora.
Kochani,
Od wczoraj od 15 próbowałam ustalić kto ze mną dziś będzie, ponieważ jedna osoba nie ma możliwości rozstawienia i ogarnięcia wszystkiego.
Wczoraj bardzo późno dostałam informację o dwóch osobach: jedna z nich miała przyjść na pewno, ale nie wiadomo która.
Byłam dziś na Polconie przed 10 i razem z moim Muniem czekałam na kogokolwiek ponad godzinę. Nikt nie przyszedł.
Nikt do mnie nie zadzownił, nikt nie zgłosił zmiany planów.
Zadzwoniłam z prośbą o pomoc do Pucki. Pucka próbowała wydzownić te osoby, a ja zgodziłam się poczekać.
Po 20 min oczekiwania na które umówiłam się z Pucką, nikt nie przyszedł. Zebrałam rzeczy, Munia i poszłam do domu.
W bramie Politechniki minęłam się z Megson. Nie była to przyjemna sytuacja.
Podsumowując: bardzo chętnie pomagałabym dzisiaj, prawdopodobnie przyszłabym też jutro.
Ale nie może być tak, że umawiam się, błagam o potwierdzenia informacji z kim współpracuję, stawiam się punktualnie i ... nikt się nie zjawia, nikt nie dzwoni.
Mam nadzieję, że jesteście w stanie zrozumieć, że jest mi bardzo przykro.
Od wczoraj od 15 próbowałam ustalić kto ze mną dziś będzie, ponieważ jedna osoba nie ma możliwości rozstawienia i ogarnięcia wszystkiego.
Wczoraj bardzo późno dostałam informację o dwóch osobach: jedna z nich miała przyjść na pewno, ale nie wiadomo która.
Byłam dziś na Polconie przed 10 i razem z moim Muniem czekałam na kogokolwiek ponad godzinę. Nikt nie przyszedł.
Nikt do mnie nie zadzownił, nikt nie zgłosił zmiany planów.
Zadzwoniłam z prośbą o pomoc do Pucki. Pucka próbowała wydzownić te osoby, a ja zgodziłam się poczekać.
Po 20 min oczekiwania na które umówiłam się z Pucką, nikt nie przyszedł. Zebrałam rzeczy, Munia i poszłam do domu.
W bramie Politechniki minęłam się z Megson. Nie była to przyjemna sytuacja.
Podsumowując: bardzo chętnie pomagałabym dzisiaj, prawdopodobnie przyszłabym też jutro.
Ale nie może być tak, że umawiam się, błagam o potwierdzenia informacji z kim współpracuję, stawiam się punktualnie i ... nikt się nie zjawia, nikt nie dzwoni.
Mam nadzieję, że jesteście w stanie zrozumieć, że jest mi bardzo przykro.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Dwie osoby na rano, to za mało. Nie wiem, co się z Olką stało, że się spóźniła, bo przez telefon mi szumiało strasznie, ale powinien być ktoś jeszcze. Ja bardzo przepraszam, że mam 2.09 egzamin i się nie pojawiam. Byłem w czwartek i dobrze, bo dziewczyny same by kanclerz budynku Wydziału Fizyki pogonił stamtąd...
Podpis usunięty przez administratora.
Danko przykro mi, że tak się stało, ale też ciężko mi odpowiadać za każdą osobę w naszej organizacji. Szczególnie, że to wszystko wolontariat. Może Megson coś wypadło, może zaspała. Różne rzeczy się zdarzają. Nie ukrywam, że od początku ja miałam być na rano, ale sytuacja się zmieniła, gdy pojawiła się opcja reportażu w tv. Poprosiłam Megson, żebyśmy się zamieniły grafikiem. Nie pojechałam, bo szukam Dt, które przed kamerą opowiedzą o swojej działalności i o świnkach. I niestety od dwóch dni moje wysiłki są mierne. Na razie jedynie ja i Elurin na 100 procent się zadeklarowaliśmy, że opowiemy o naszych świnkach i o sobie. A Pani chce więcej osób. I teraz siedzę i wysyłam smsy, PW, rozmawiam i nie ma mnie na Polconie. A też obiecałam, że będę o 15 do wieczora. Na szczęście porcella i Paulina będą na później, więc jak przyjadę to nie będzie problemu.
JD nie wiem czy dwie osoby na rano to za mało. Nie muszą rozkładać namiotu, który stoi od czwartku. Na pewno jest niewygodne przenoszenie pudeł z naszymi rzeczami z magazynu, który jest 300 metrów dalej, ale organizatorzy użyczają nam wózeczek, więc da się. Ja też co wieczór przenosiłam rzeczy do magazynu. Dwie osoby dadzą radę tylko trochę to potrwa...
JD nie wiem czy dwie osoby na rano to za mało. Nie muszą rozkładać namiotu, który stoi od czwartku. Na pewno jest niewygodne przenoszenie pudeł z naszymi rzeczami z magazynu, który jest 300 metrów dalej, ale organizatorzy użyczają nam wózeczek, więc da się. Ja też co wieczór przenosiłam rzeczy do magazynu. Dwie osoby dadzą radę tylko trochę to potrwa...
Jutro Pani Joanna Jaworska dziennikarka z pożyteczni.pl tvp chce przyjechać na stoisko i zobaczyć co my tam robimy. Czy ktoś z was może zabrać ze sobą świnkę/świnki?