☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)
Ale super relacja
U mnie Pieszczoch uwielbia oglądać M jak Miłość patrzy w telewizor i żywo komentuje 
-
tuttifrutti
Słodziaki! Widziałam na zdjęciach u twoich wieprzaczków, że mają te marchewy z trawy czy tam pędów kukurydzy. Podgryzają to twoje świniaczki? Bo zawsze chcę moim kupić a się cykam, że ich to nie zainteresuje 
-
Foggy
Śliczne dziewuszki, jak miło oglądać tak zadowolone i zrelaksowane panienki 
-
katiusha
Witajcie!!!!
Na wstępie powiem, że rozpiszę się co najmniej w trzech postach, bo chciałam w jednym długim i mnie wylogowało i caaaały post przepadł...
OK, to jadę od nowa...
Izuniu Dobrodziejko nasza, Dziewczyny poważone. Nie gigant dzieci, ale według tabelki - ideał
Ważenie pewnie w poście nr 3..
Anuleczko, nie ważne czym pachną - zawsze słodziachnie!
Kittekaat - Panienki dają się poczochrać w klatce, a jak są na wybiegu, pchają się na kolana, jak siądę przy nich i naleśnika miziane strzelają. Cudeńka moje!
Assia_B - One nawet TVN24 komentują
Tuttifrutti - marchwiami rzucają albo podgryzają "natkę" Generalnie substytut warzywa lata po całej klatce.
Foggy - widok bezcenny!
Relacja cz.1 - reorganizacja klatki.
Duża postanowiła przemeblować, bo trachałyśmy drewniany domek nocami, przyprawiając małego właściciela Stasia o bezsenność.. Teraz mamy gałązki i suchą karmę do strugania ząbków.
Przygotowania:

Efekt bobczenia po południu po porannym odbobczaniu:

A to cała misterna konstrukcja podłoża. Pod drybedem ściereczki, pod nimi silikatowy żwirek, bo przy bentonitowym tylko błoto się robiło... Silikat wciąga siuśki, jak jest pełen - brązowieje. Sikamy wszędzie po kątach, mimo zasłaniania. Kuweta poszła precz, bo służyła ewentualnie do spania i zajmowała miejsce... Żwirek ma już dwa tygodnie, trzeba go przemieszać przy ogarnianiu, bo w środku dziewiczy a w rogach brązowy.. Ale dalej pachnie ładnie. Ma wytrzymać ponoć miesiąc. Może?

Wieczorem przyszła zamówiona pianka tapicerska 2cm grubości wieelka płachta na trzy wymiany za psie pieniążki, jest super w wyczyszczeniu, lepsza od ściereczek. Teraz tylko co 7 dni wymianka drybeda i ściąganie bobków codziennie machiną kupioną w demobilu za 10. Do żwirku dodatek - kilka granulek zapaszku i psiknięcie na piankę. Rewela.

Ile można czekać na to przemeblowanie?

No w końcu - nowa póła i domki

Za chwilę część druga - testowanie!
Na wstępie powiem, że rozpiszę się co najmniej w trzech postach, bo chciałam w jednym długim i mnie wylogowało i caaaały post przepadł...
OK, to jadę od nowa...
Izuniu Dobrodziejko nasza, Dziewczyny poważone. Nie gigant dzieci, ale według tabelki - ideał
Ważenie pewnie w poście nr 3..
Anuleczko, nie ważne czym pachną - zawsze słodziachnie!
Kittekaat - Panienki dają się poczochrać w klatce, a jak są na wybiegu, pchają się na kolana, jak siądę przy nich i naleśnika miziane strzelają. Cudeńka moje!
Assia_B - One nawet TVN24 komentują
Tuttifrutti - marchwiami rzucają albo podgryzają "natkę" Generalnie substytut warzywa lata po całej klatce.
Foggy - widok bezcenny!
Relacja cz.1 - reorganizacja klatki.
Duża postanowiła przemeblować, bo trachałyśmy drewniany domek nocami, przyprawiając małego właściciela Stasia o bezsenność.. Teraz mamy gałązki i suchą karmę do strugania ząbków.
Przygotowania:

Efekt bobczenia po południu po porannym odbobczaniu:

A to cała misterna konstrukcja podłoża. Pod drybedem ściereczki, pod nimi silikatowy żwirek, bo przy bentonitowym tylko błoto się robiło... Silikat wciąga siuśki, jak jest pełen - brązowieje. Sikamy wszędzie po kątach, mimo zasłaniania. Kuweta poszła precz, bo służyła ewentualnie do spania i zajmowała miejsce... Żwirek ma już dwa tygodnie, trzeba go przemieszać przy ogarnianiu, bo w środku dziewiczy a w rogach brązowy.. Ale dalej pachnie ładnie. Ma wytrzymać ponoć miesiąc. Może?

Wieczorem przyszła zamówiona pianka tapicerska 2cm grubości wieelka płachta na trzy wymiany za psie pieniążki, jest super w wyczyszczeniu, lepsza od ściereczek. Teraz tylko co 7 dni wymianka drybeda i ściąganie bobków codziennie machiną kupioną w demobilu za 10. Do żwirku dodatek - kilka granulek zapaszku i psiknięcie na piankę. Rewela.

Ile można czekać na to przemeblowanie?

No w końcu - nowa póła i domki

Za chwilę część druga - testowanie!
-
katiusha
Część druga - testowanie
Obczajka:
Ej! posuń się! Teraz ja!.... Poszła już?

JUPPIIIII !!!

W tył na lewo!! Tu nie ma żarcia nas godnego!

No właśnie... Przemeblowanie spoko, ale gdzie micha??? SZYNKARZU A ZWAWO!!! Śrutki nas nie urządzają!!!
No dobra, są ogóry, ale i pietrucha w trzymaczku!!!! Pietrucha pierwsza!!! MNIAMNIAMNIAMNIAM

Czas na leżing. Zacna komnata! Ale, ale ... - NINA!!!! Gdzie się włóczysz!!!!
- Jak to, gdzie - solar lampkowy uprawiam!
- WHAT???

Za chwilę cz.3 - Pomiary:)
Obczajka:
Ej! posuń się! Teraz ja!.... Poszła już?

JUPPIIIII !!!

W tył na lewo!! Tu nie ma żarcia nas godnego!

No właśnie... Przemeblowanie spoko, ale gdzie micha??? SZYNKARZU A ZWAWO!!! Śrutki nas nie urządzają!!!
No dobra, są ogóry, ale i pietrucha w trzymaczku!!!! Pietrucha pierwsza!!! MNIAMNIAMNIAMNIAM

Czas na leżing. Zacna komnata! Ale, ale ... - NINA!!!! Gdzie się włóczysz!!!!
- Jak to, gdzie - solar lampkowy uprawiam!
- WHAT???

Za chwilę cz.3 - Pomiary:)
-
Assia_B
Ale dziewczyny mają wypas
Lepiej nie będę pokazywać chłopakom, bo wyślą mnie do sklepu na zakupy 
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
To ich brat bliźniak ma spokojnie 6 miesięcy
Dziewczyny mają u Was jak w raju, jestem ogromnie szczęśliwa, że tak trafiły
Dziewczyny mają u Was jak w raju, jestem ogromnie szczęśliwa, że tak trafiły
-
śliwka
A nie ma podziału że jest tabelka dla różnych płci? Bo u mnie starsza ma ok 6 miesięcy i waży może 620
Jedzonka raczej nie brakuje bo i tak część z misek wyrzucam a siano mają cały czas
A te domki zielone to wypas piękne
Jedzonka raczej nie brakuje bo i tak część z misek wyrzucam a siano mają cały czas
A te domki zielone to wypas piękne
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękne królestwo
Moje chłopaki maja takie same poidła i super się sprawują a Geronimo ma taki sam dry bed 
A pozatym rewelacyjne domki
no i najważniejsze przepiękne pannice
Takie królewny w końcu musza mieć królestwo 
A pozatym rewelacyjne domki