Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
AniBanani

Re: Elvis, Freddy i Sanczo. Niebanalny trójpak :D

Post autor: AniBanani »

awa39 pisze:AniBanani nie wiem czy już się zacząć martwić o Ciebie a właściwie o Twoje mieszkanie czy da radę tak się rozciągnąć aby pomieścić wszystkie zwierzaki :laugh: Jak jakimś cudem Twój TŻ się zgodzi na to cudowne misiakowe stworzonko to będę Ci codziennie zazdrościć . Swoja drogą co za różnica że jest nośnikiem genu skinny wygląda jak normalny Teddy?
Nie martw :buzki:
On mnie po prostu akceptuje i kocha :D
AniBanani

Ale w hodowli bella cavia znalazłam innego Teddy i chyba TŻ się poddał, bo powiedziałam, że są mądre :D
http://www.bellacavia.cba.pl/sprzedaz.html nazywa się NODI :lol:
maleńka

Post autor: maleńka »

Mój chłopak to cały czas gadał że świnki są brzydkie, śmierdzą i są za głośno. Aż w końcu któregoś dnia jak u mnie był to sam sobie wyciągnął dziewczyny i je tak długo przytulał i miział.. I nie chciał mi ich oddać :szczerbaty: Więc myślę że każdego da się przekonać ;)
Andzia

Post autor: Andzia »

AniBanani pisze:Ale w hodowli bella cavia znalazłam innego Teddy i chyba TŻ się poddał, bo powiedziałam, że są mądre :D
http://www.bellacavia.cba.pl/sprzedaz.html nazywa się NODI :lol:
NEO jest cudny :love:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Bierz tego z Hanaville :szczerbaty: Też ostatnio jak przeglądałam, to mi wpadł w oko :D
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

http://3.bp.blogspot.com/-8w4ztpnqeoc/U ... G_3610.JPG ten też jest cudny z Hillstone. Gdybym teraz brała teddy to takiego łaciatego a jak miałby jeszcze trochę pomarańczu to marzenie. Jeśli chodzi o charakter to kiedyś sporo czytałam o nich i podobno są cudowne, spokojne, mądre......
AniBanani

Czekam na odpowiedz Pani z Hillstone caly dzien :) Nie wiem w jakich cenach ma swinki. Ta z bella cavia jest w miare tania i bardzo ladna. A z kolei te z hillstone sa cudowne takie.. Inne ;) bardzo dzis duzo o nich czytalam. Podobno sa super madre :love:
AniBanani

Fado lizał Sannczo, dosłownie całego go wylizał. Mam zdjęcia :D
AniBanani

Obrazek
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

Niemożliwe te Twoje zwierzaki. Zadzwoń jutro do Hillstone jeśli Ci nie odpisze. Chyba miałabym do tej hodowli większe zaufanie zwłaszcza, że jest ona związana z SPŚM - albo była bo przeleciałam wszystkich zasłużonych i wolontariuszy i aktualnie chyba nie ma tej osoby zarejestrowanej na forum a dałabym głowę, że na starej caviarnii była
Ostatnio zmieniony 31 sie 2013, 21:57 przez awa39, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”