U mnie nawał pracy (w tym licencjackiej
 ) a u świniaków kwitnąca miłość braterska.
) a u świniaków kwitnąca miłość braterska. Tegoroczny Mikołaj odwiedził nas wcześniej i PODAROWAŁ NAM KOMPUTER!
Wiecie co to oznacza?

Moderator: pastuszek

Tym razem Ci nie podarujemy spóźnialstwa
 Tym razem Ci nie podarujemy spóźnialstwa 
że nie masz wyboru, musisz częściej odwiedzać forum i dawać zdjęciaKaoru22 pisze: Wiecie co to oznacza?

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 

Co patrzę na mojego Agenta to przypominam sobie o tej małej kruszynce
  Co patrzę na mojego Agenta to przypominam sobie o tej małej kruszynce  
 Kiedy ktoś przychodzi Peper i Vito uciekają do klatki a Diego z ciekawością podchodzi po czym daje się wziąć na ręce i po 5 minutach usypia u osoby którą widzi pierwszy raz
 Kiedy ktoś przychodzi Peper i Vito uciekają do klatki a Diego z ciekawością podchodzi po czym daje się wziąć na ręce i po 5 minutach usypia u osoby którą widzi pierwszy raz   Zrobił się bardzo ciekawski i zuchwały, zawsze kiedy wchodzę do kuchni z piskiem biegnie do mnie i wchodzi mi na nogi w nadziei że wybłaga jakiś smaczny kąsek. Za to Peper i Vito stworzyli sobie małe kółko plotkarskie, potrafią godzinami przesiadywać razem, podjadać, zaczepiać się nawzajem. Peper zdecydowanie nadal szefuje dlatego nie potrafi już tyle wysiedzieć na kolanach (interesy świnkowe nie mogą czekać
 Zrobił się bardzo ciekawski i zuchwały, zawsze kiedy wchodzę do kuchni z piskiem biegnie do mnie i wchodzi mi na nogi w nadziei że wybłaga jakiś smaczny kąsek. Za to Peper i Vito stworzyli sobie małe kółko plotkarskie, potrafią godzinami przesiadywać razem, podjadać, zaczepiać się nawzajem. Peper zdecydowanie nadal szefuje dlatego nie potrafi już tyle wysiedzieć na kolanach (interesy świnkowe nie mogą czekać  ) Vito nie zmienił się zbytnio - ten sam zaczepialski i szalony rudzielec, do tej pory uwielbia podgryzać wszystko co mu się pod pyszczek nawinie
 ) Vito nie zmienił się zbytnio - ten sam zaczepialski i szalony rudzielec, do tej pory uwielbia podgryzać wszystko co mu się pod pyszczek nawinie  

Ponieważ świniaki więcej czasu spędzają teraz poza swoim domem i nie wykorzystują już miejsca które im wydzieliliśmy, postanowiliśmy ukrócić im miejsce na korzyść tego że będą mieć stały dostęp do salonu i kuchni
 Ponieważ świniaki więcej czasu spędzają teraz poza swoim domem i nie wykorzystują już miejsca które im wydzieliliśmy, postanowiliśmy ukrócić im miejsce na korzyść tego że będą mieć stały dostęp do salonu i kuchni   Nie chcę za wiele zdradzać ale klatka ma już dodatkowy stelaż, jutro zabieramy się do złożenia kuwety i za kilka dni wszystko powinno być już gotowe. Zostaną nam drobne prace jak pokrycie ramp jakimś materiałem ułatwiającym wchodzenie po nich. Oczywiście pochwalimy się naszym nowym dziełem jak tylko zostanie ukończone.
 Nie chcę za wiele zdradzać ale klatka ma już dodatkowy stelaż, jutro zabieramy się do złożenia kuwety i za kilka dni wszystko powinno być już gotowe. Zostaną nam drobne prace jak pokrycie ramp jakimś materiałem ułatwiającym wchodzenie po nich. Oczywiście pochwalimy się naszym nowym dziełem jak tylko zostanie ukończone.

Na razie zdjęcie tuż przed ukończeniem, na ostatnią chwilę dorobiliśmy kilka elementów w tym rampę do bezpośredniego wyjścia na zewnątrz (wychodzącą od półeczki) i płytę przy rampie zabezpieczającą przed ewentualnym upadkiem z rampy.
 Na razie zdjęcie tuż przed ukończeniem, na ostatnią chwilę dorobiliśmy kilka elementów w tym rampę do bezpośredniego wyjścia na zewnątrz (wychodzącą od półeczki) i płytę przy rampie zabezpieczającą przed ewentualnym upadkiem z rampy.
 Czyszczenie też jest łatwiejsze niż w przypadku sklejki (wstawiam poszczególne elementy do wanny i w spokoju myję).
 Czyszczenie też jest łatwiejsze niż w przypadku sklejki (wstawiam poszczególne elementy do wanny i w spokoju myję). )
 )