☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)
Słodka Zuzia
Będzie koleżanka dla Niny i Poli? 
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Zuzkę oceniam na ok 8 miesięcy. Jaki ma charakter, ciężko w tej chwili stwierdzić...podgryza koleżanki, ale podczas dzisiejszego badania okazało się, że ma grzybicę i świerzb, więc bardzo możliwe, że świąd sprawia, że jest drażliwa, będę obserwować w przebiegu leczenia. Jest także wygłodzona, waży ledwo ponad 600g, wystają jej biodra. Jest najbardziej ufna z całej ekipy, jeśli ma na to ochotę, to pozwala się głaskać i pięknie naleśnikuje.
-
katiusha
nitusiek - tak jak pisałam w Twoim wątku, czekam na cash aby zapłacić za materiały.
Ale spoko, zamówione i zaklepane. Z Małżem trzeba delikatnie
Ale jestem dobrej myśli.
Joaś, Assia_B - Baaardzo chciałabym, aby Zuzia wzbogaciła ferajnę...
Izuś- Mam nadzieję, że Zuzia faktycznie z niewygody taka czepialska
Pola bardzo potrzebuje ciepłej duszki, bo Nina jest względem niej zołzą prawdziwą...Z rodziną to na zdjęciach najlepiej... Wczoraj znalazłam pamiątkę po Niny rządach na nosku biednej Poli
Ninka pokazuje ludzką (świnkowo-dobroczynną) twarz, jak ją drapkam po pleckach, ale w klacie - TYRAN
Ale Zuzia to prawdziwa bidulka jest z tymi przypadłościami - Jaka jest Jej historia?
Joaś, Assia_B - Baaardzo chciałabym, aby Zuzia wzbogaciła ferajnę...
Izuś- Mam nadzieję, że Zuzia faktycznie z niewygody taka czepialska
Ale Zuzia to prawdziwa bidulka jest z tymi przypadłościami - Jaka jest Jej historia?
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Ninka...? :O To moje maleństwo kochane...? Ten aniołek o przestraszonych oczkach..?
co to się porobiło... może faktycznie inna prosiaczka byłaby lepsza do nich w takim razie.
Zuzia trafiła do mnie kilka dni temu z przydomowej rozmnażarni ;] Panu interes przestał się kręcić i stwierdzil, że jeśli chcemy je przejąć to natychmiast. Została odebrana wraz z 5 innymi prosiakami, w tym z samiczką na ostatnich nogach, w każdej chwili może urodzić.
Zuzia trafiła do mnie kilka dni temu z przydomowej rozmnażarni ;] Panu interes przestał się kręcić i stwierdzil, że jeśli chcemy je przejąć to natychmiast. Została odebrana wraz z 5 innymi prosiakami, w tym z samiczką na ostatnich nogach, w każdej chwili może urodzić.
-
kinga_95
Śliczne panienki, takie...skromne i grzeczne. Ale to nie możliwe - na pewno broją !! 
-
katiusha
A no Ninka... Anioł przepoczwarzył się w diabełka..
Przegania Polę z domku, jak chce sie tam uwalić, od misek. Pola zawsze po przeciwnej stronie klatki woli leżingować. Raz Poleńka schowała się pod tym zielonym szmatkowym domkiem, a Nina wlazła do niego i przygniotła Polę. Przerażona Pola wydała z siebie taki pisk rozpaczy, że z Małżem o mało nóg nie pogubiliśmy w biegu do klaty z pomocą 
Izuś, na pewno zdążysz poznać charakterki podopiecznych w czasie mojego konstruowania klatki. Miej na uwadze prosiaczkę z naturą spokojną i ugodową. Może Zuzia się uspokoi. Jak człowiek wygłodzony, obolały i drapiacy to też zły jest na cały świat
A swoją drogą, tego pana to bym także innego interesu pozbawiła...
Co za szuja. No to zaludniło się od tymczasków u Ciebie, a i rozwiązanie za pasem
Kinga_95 - Ależ skąąąd, to prawdziwe Damy
No dobra, czasem lubia zbroić to i owo
Przegania Polę z domku, jak chce sie tam uwalić, od misek. Pola zawsze po przeciwnej stronie klatki woli leżingować. Raz Poleńka schowała się pod tym zielonym szmatkowym domkiem, a Nina wlazła do niego i przygniotła Polę. Przerażona Pola wydała z siebie taki pisk rozpaczy, że z Małżem o mało nóg nie pogubiliśmy w biegu do klaty z pomocą 
Izuś, na pewno zdążysz poznać charakterki podopiecznych w czasie mojego konstruowania klatki. Miej na uwadze prosiaczkę z naturą spokojną i ugodową. Może Zuzia się uspokoi. Jak człowiek wygłodzony, obolały i drapiacy to też zły jest na cały świat

A swoją drogą, tego pana to bym także innego interesu pozbawiła...
Co za szuja. No to zaludniło się od tymczasków u Ciebie, a i rozwiązanie za pasem Kinga_95 - Ależ skąąąd, to prawdziwe Damy

-
Assia_B
Ludzie są daremni... Jak interes się kręci to kochane zwierzaki, jak przestaje to wynocha... Zaczynając oczywiście od tego, co to za interes.... Eh... 
-
katiusha
To nie ludzie, to taborety
Dziewczyny na wybiegu dzisiejszym. Jak zwykle początkowy lekki popłoch. Przez 3 minuty miały to w...

Potem ruszyły zadki i rozbujały się jak zwykle, nie dogoniłam aparatem, więc tylko rozgrzewka:

Potem były wszędzie i nigdzie jak elektrony w zasadzie nieoznaczoności Heisenberga....
Dobrze, że żywo komentowały, to lokalizowaliśmy "na ucho".
Jak odpoczywały, Ninka pokazała "ludzką" twarz i przyłapałam torpedy przytulone. I takim budującym widokiem życzymy Wam spełnienia wszystkich świńsko-ludzkich marzeń

Dziewczyny na wybiegu dzisiejszym. Jak zwykle początkowy lekki popłoch. Przez 3 minuty miały to w...

Potem ruszyły zadki i rozbujały się jak zwykle, nie dogoniłam aparatem, więc tylko rozgrzewka:

Potem były wszędzie i nigdzie jak elektrony w zasadzie nieoznaczoności Heisenberga....
Jak odpoczywały, Ninka pokazała "ludzką" twarz i przyłapałam torpedy przytulone. I takim budującym widokiem życzymy Wam spełnienia wszystkich świńsko-ludzkich marzeń

-
śliwka
Śliczne ich wspólne zdjęcie 
My też życzymy szczęśliwego nowego roku
My też życzymy szczęśliwego nowego roku