Środowa 6-ka z labo/3 u Ice, 3 - tdt pucka po 26.12
Moderatorzy: porcella, pucka69
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Środowa 6-ka z labo/3 u Ice, 3 - tdt pucka po 26.12
Kibicujemy jak nie wiem!
Meldujemy że białasek- Olaf jest już z nami w domku, w swojej klatce. Siedzi wystraszony maluszek w norce tyłem do nas odwrócony.
Niki odstawiliśmy bezpiecznie pod dworzec PKP.
Niki odstawiliśmy bezpiecznie pod dworzec PKP.
A ja melduję, że Himuś już u mnie
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że maluszek jest u mnie Cynthii, Rozetce i Pucce
Pucce to podwójnie, bo Himuś jeszcze piękną norkę dostał w prezencie
Muszę przyznać, że maluch jest bardzo odważny, niczego się nie boi to Brsztynek do dzisiaj ma tendencje do ucieczek w popłochu a ten nie boi się nic a nic, ciekawski taki, patrzy tymi czerwonymi oczkami, no słodziak taki, że nic tylko

Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że maluszek jest u mnie Cynthii, Rozetce i Pucce

Pucce to podwójnie, bo Himuś jeszcze piękną norkę dostał w prezencie

Muszę przyznać, że maluch jest bardzo odważny, niczego się nie boi to Brsztynek do dzisiaj ma tendencje do ucieczek w popłochu a ten nie boi się nic a nic, ciekawski taki, patrzy tymi czerwonymi oczkami, no słodziak taki, że nic tylko

Jak tu nie kochać świnek jak one takie piękne same z siebie
Normalnie cieszę się jak dziecko.

Normalnie cieszę się jak dziecko.
Pucka, czy Himek jadł jakąś karmę u Ciebie czy tylko sianko z ziołami, bo u mnie sianka,ziół trochę podjadł ale z miseczki nie widzę, żeby coś jadł a ma w niej i C.N, C.C, Trovet, Brit, trochę płatków mu też nasypałam, mam nadzieję, że to przez stres związany z podróżą i jutro będzie lepiej
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Lilith, a Wawa Szczecin nie pasuje Ci? Katasia zdajsię jutro jedzie...Lilith88 pisze:Właśnie napisałam, niestety Pan Mikołaj napisał, ze właśnie wrócił z Poznania i narazie się nie wybiera.pucka69 pisze:Lili? piszesz do niego ?
a jak nie to poszukaj na blabla, tylko osoby, które mają zaznaczony przewóz zwierząt i mają dużo pozytywnych komentarzy
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Szczecin nie zawsze mi pasuje, bo mnie tam nie ma, jestem raz czy dwa w miesiącu i teraz nawet nie wiem kiedy będę konkretnie i na pewno nie przed nowym rokiem więc jutro odpada. Poza tym prosiaczek musiał by jechać do Szczecina taki kawał z Warszawy a później znów ponad 2h z powrotem do Poznania to tak trochę w kółko.. Wole znaleźć transport bezpośrednio do Poznania i nie narażać maleństwa na zbyt długi stres.martu.ha pisze:Lilith, a Wawa Szczecin nie pasuje Ci? Katasia zdajsię jutro jedzie...Lilith88 pisze:Właśnie napisałam, niestety Pan Mikołaj napisał, ze właśnie wrócił z Poznania i narazie się nie wybiera.pucka69 pisze:Lili? piszesz do niego ?
a jak nie to poszukaj na blabla, tylko osoby, które mają zaznaczony przewóz zwierząt i mają dużo pozytywnych komentarzy
Na blablacar się już zalogowałam i napisałam dziś do kilku osób, teraz czekam na odpowiedzi.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Nasypałam im do miski CN i znikła - ale nie wiem kto jadł. ale nie od razu znikła, poczekaj do nocy.NIKI 2 pisze:Pucka, czy Himek jadł jakąś karmę u Ciebie czy tylko sianko z ziołami, bo u mnie sianka,ziół trochę podjadł ale z miseczki nie widzę, żeby coś jadł a ma w niej i C.N, C.C, Trovet, Brit, trochę płatków mu też nasypałam, mam nadzieję, że to przez stres związany z podróżą i jutro będzie lepiej
A Agut wyszedł z norki i je suszki, słyszę go

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
pucka69 pisze:A Agut wyszedł z norki i je suszki, słyszę go

No tak, pod osłoną nocy coś tam znikło ale ja dałam mu dużą miskę, że do niej cały wchodzipucka69 pisze:Nasypałam im do miski CN i znikła - ale nie wiem kto jadł. ale nie od razu znikła, poczekaj do nocy.NIKI 2 pisze:Pucka, czy Himek jadł jakąś karmę u Ciebie czy tylko sianko z ziołami, bo u mnie sianka,ziół trochę podjadł ale z miseczki nie widzę, żeby coś jadł a ma w niej i C.N, C.C, Trovet, Brit, trochę płatków mu też nasypałam, mam nadzieję, że to przez stres związany z podróżą i jutro będzie lepiej
A Agut wyszedł z norki i je suszki, słyszę go

przejdzie