Śnieżny Olaf- wstępna rezerwcja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

NIKI 2

Re: Śnieżny Olaf- wstępna rezerwcja

Post autor: NIKI 2 »

Ja to do Rudy Śląskiej, najlepiej w weekend w godzinach dziennych między 8 a 19, może akurat coś się znajdzie, bo w tygodniu to po pracy między 17 a 19, bo Ruda Śl. jest dosyć rozległa ale to w tych godzinach to jakoś komunikacją miejską tam dotrę jakby co ;)
Właściwie w weekend to można też poszukać do Katowic ale wtedy, jakbym ja miała je odbierać to tylko blisko dworca PKP i to w godzinach między 10 a 16.
Oczywiście można szukać dla obu prosiaczków razem a my już tutaj na miejscu dogadamy się z Rozetką i podzielimy.
Bardzo dziękuję za chęć pomocy w znalezieniu transportu :please:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ahh ok czyli to są dwa prosiaki do przetransportowania! Dobra to już prawie wszystko wiem, jeszcze tylko dni i godziny które by Rozetce pasowały. Porcella chyba też za weekendem by była?

A dziękować nie trzeba, cieszę się, że mogę pomóc ;)

Edit.
Znalazłam dwa przejazdy w niedziele (11.01.2015). Pierwszy wyjazd o 10.30 Ursus, Warszawa (nie znam zupełnie warszawy więc musicie mi mówić czy tam dacie rade odtransportować prosie), jedzie do Katowic przez Sosnowiec, nie ma zaznaczonego czy zgadza się na przewóz zwierząt ani, że się nie zgadza więc trzeba pytać. Drugi wyjazd 15.10 Preferowany odjazd z Warszawy z okolic ul. Czerniakowska/Gagarina i Metra Wilanowskiego, jedzie do Rybnika przez Sosnowiec, Katowice, Rude Śląską, tu jest zaznaczone, że zgadza się na przewóz zwierząt.

Napiszcie proszę która opcja bardziej pasuje i do kogo w pierwszej kolejności mam pisać z pytaniem czy przewiezie świnkę/świnki i w którym miejscu chcecie się z kierowcą umówić na odbiór. Gdyby coś z mojego opisu było niejasne tu są linki do przejazdów o których pisałam:
http://www.blablacar.pl/podroz-warszawa ... e-77304480
http://www.blablacar.pl/podroz-warszawa ... e-78025422

a i rozumiem mam pytać o przewóz dwóch prosiaczków? Tylko jak? w jednym kartoniku? w dwóch oddzielnych?
Ostatnio zmieniony 08 sty 2015, 20:28 przez Lilith88, łącznie zmieniany 1 raz.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

gdyby było trzeba to od poniedziałku 12 powinnam mieć wolne akwa 80x40...na czas do odbioru przez niki i rozetkę myślę, że nie byłoby złe ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

O super to jak się nie uda w tą niedzielę to szukam też na później do Katowic :) to dajcie znać co z tymi niedzielnymi przejazdami, aaa i od razu mówię, że piszę o niedzielnych, bo w sobotę akurat nic nie ma sensownego.
NIKI 2

Super :) Jak dla mnie i jedna i druga opcja mogą być, chociaż druga bardziej, bo w drugiej jedzie przez Rudę Śląską, myślę, że może być jeden kartonik? Chyba, że to są straszne dzikusy i lepiej nie ryzykować, gdyby jednego trzeba było na trasie z tego kartonika wyjmować? Ale niech się jeszcze Porcella i Rozetka wypowiedzą
Awatar użytkownika
justynuszek
Miejscowość: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: justynuszek »

U mnie słabo z teleportacją ale mogę przetrzymać (o ile nie muszę w środku nocy nigdzie jechać -> komunikacja miejska)
Obrazek Obrazek
zamówienia kalendarzy i gadżetów SPŚM: zamowienia@forum.swinkimorskie.eu
Rozetka

Post autor: Rozetka »

Dziewczyny zaraz ogarnę grafiki moje i męża i dam odpowiedź. Tylko najpierw muszę ogarnąć leki dla męża bo mi dorosłe dziecko rozłożyło :levitation: i już wychodzę z siebie nerwowo :x
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Jeśli o mnie chodzi, to wyłacznie druga opcja. Ursus to godzina drogi i przesiadki, do metra Wilanowska podjadę bez problemu.
Niemniej - jak sie nie uda - to bym nie rwała włosów z głowy, siedzą u mnie, jedzą, skaczą... nie płacimy za nie. Znaczy nie to, że chcę je zatrzymac, nie, ale mogą posiedzieć spokojnie parę dni.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Rozetka

Post autor: Rozetka »

Dziewczyny bo ja nie ogarniam tej strony :(
Jak sprawdzić o której będzie w Sosnowcu ta druga opcja ?
rugi wyjazd 15.10 Preferowany odjazd z Warszawy z okolic ul. Czerniakowska/Gagarina i Metra Wilanowskiego, jedzie do Rybnika przez Sosnowiec, Katowice, Rude Śląską, tu jest zaznaczone, że zgadza się na przewóz zwierząt.
NIKI 2

To jak Porcelli i mnie odpowiada ta druga opcja, to z Rozetką jakoś ustalimy, gdzie i jak się podzielimy prosiaczkami?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”