★Włada i dzieciaki - rezerwacja [BDG]★
Moderator: silje
Re: ★Włada-wolna i dzieciaki-rezerwacje [BDG]★
to wymienisz się pokojem ze świnkami i może Odeta łaskawa będzie 

Re: ★Włada-wolna i dzieciaki-rezerwacje [BDG]★
Paprykarzu,ale czy tu jakieś wątpliwości są? Z mojej strony nie
lepszego domu dla Włady nie mogłam sobie wyobrazić 

Re: ★Włada i dzieciaki-rezerwacje wszystkich [BDG]★

Cudnie. Paprykarz
Nie ma co się zawstydzać!!! Gdzie jej będzie lepiej jak nie u Ciebie. 

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Oooo
Gratuluję Paprykarz
Ty jesteś cudna dziewczyna z wielkim sercem
i na pewno Włada będzie miała u Ciebie najlepiej!

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Paprykarz, gratuluję....
Przenoszę do rezerwacji
Przenoszę do rezerwacji
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Aga gratuluję!
Włada będzie miała u Was cudowne życie 

Dawno nie pisałam co u nas
Nie chciałam Was martwić, ale przedwczoraj waga Włady spadła - ni stąd ni zowąd - o 30 g. Dzieciaki też w ciągu 2 dni przybrały tylko 3-4 gramy. Widziałam już czachy w oczach...
Dziś rano pozytywnie mnie wszyscy zaskoczyli. Włada przybrała 50 g, dziewczyny ważą ponad 100 g, a Oleg 99 g. Dalej wyglądają jak chomiki
i walczą ze strzykawką, jakbym podawała im truciznę, a nie pastę. Dziś widziałam Werę przy poidle!
Dziś nastąpiła przeprowadzka do nowej willi, pięknej 100tki. Dzieciaki mają już dziś 10 dni, za 11 Oleg będzie musiał zostać odłączony od reszty składu. Pewnie go wrzucę do moich chłopaków, żeby mu przykro nie było (o ile mój George go nie zje). Oleg pojedzie ze mną do Agi dopiero w połowie lutego. Wierka jak tylko stuknie masą do 300 g wyrusza ze swoją starszą siostrą do nowego domu. A Żanetka i Luba do Warszawy.
Adopcja Włady spełniła moje ciche marzenia, żeby poszła do jednego z członków i trafi do fantastycznej Paprykarz
Postaram się dodać zaraz zdjęcia

Nie chciałam Was martwić, ale przedwczoraj waga Włady spadła - ni stąd ni zowąd - o 30 g. Dzieciaki też w ciągu 2 dni przybrały tylko 3-4 gramy. Widziałam już czachy w oczach...
Dziś rano pozytywnie mnie wszyscy zaskoczyli. Włada przybrała 50 g, dziewczyny ważą ponad 100 g, a Oleg 99 g. Dalej wyglądają jak chomiki

Dziś nastąpiła przeprowadzka do nowej willi, pięknej 100tki. Dzieciaki mają już dziś 10 dni, za 11 Oleg będzie musiał zostać odłączony od reszty składu. Pewnie go wrzucę do moich chłopaków, żeby mu przykro nie było (o ile mój George go nie zje). Oleg pojedzie ze mną do Agi dopiero w połowie lutego. Wierka jak tylko stuknie masą do 300 g wyrusza ze swoją starszą siostrą do nowego domu. A Żanetka i Luba do Warszawy.
Adopcja Włady spełniła moje ciche marzenia, żeby poszła do jednego z członków i trafi do fantastycznej Paprykarz

Postaram się dodać zaraz zdjęcia