Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Sanczo jest coraz bardziej w nas zakochany. Leżakuje ze mną całymi dniami i nie chce wcale wrócić
I Freddy musi go bardzo lubić , bo z nim w norce leży
My niedawno wróciliśmy od wet, bo Elvis ma jak co miesiąc problem z pazurami. Pierwsze pazury z każdej przedniej łapki mu się zawijają. Mam wrażenie, że to skutek nieobcinania ich przez pierwszego właściciela... Nie jestem w stanie ich sama obciąć gilotynką. Jest oczywiście tak obrażony, że wcisnął się w norkę i śpi.
U mnie Fragola ma takie pazurki te zewnętrzne pierwsze na przednich łapkach i powiem ci że to nie jest przez nie obcinanie bo obcinam jej regularnie po prostu taki jej urok Nolducha tego nie ma
U mnie to raczej jest przez zaniedbanie, bo Freddy ma to samo. Zresztą w ogóle te łapki mają takie lekko skrzywione jakby faktycznie coś im kiedyś zaszkodziło. Wezmę ich w październiku na uczelnię i zrobie zdjęcie. Tam wyjdzie jak są kości ułożone, bo ja jak ich po łapkach dotykam to czuję, że jednak jest tam jakaś zmiana.