★Włada i dzieciaki - rezerwacja [BDG]★
Moderator: silje
Re: ★Włada i dzieciaki-rezerwacje wszystkich [BDG]★
Ehh wczoraj miałam kryzys. Wyłam jak głupia, że biorę Władę i ciągnę taki kawał drogi a w domu mam Junę i chcę ją wysłać dalej. I wyłam bo mam małe samiczki tymczaski i maluchy nowonarodzone. Normalnie depresja poporodowa heheheh
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Na zdrówko!odeta89 pisze:Władzia i dzieciaki dziękują Cioci Grenouille za cudowny paśnik![]()
Jaka kochana, uśmiechnięta świnka

A jak doopka? Goi się?
Paprykarz ty nie becz, tylko się ciesz że takie cudo będziesz miała. Zazdroszczę!
Dawna grenouille 

wszystko jest na dobrej drodze, tyłek wygojony, pojawił się meszek odrastającego futra
w piątek postaram się o zdjęcia.
mało tego - Włada od dziś będzie zastępczą mamą dla dwóch świnek, którzy stracili w nocy mamę.

mało tego - Włada od dziś będzie zastępczą mamą dla dwóch świnek, którzy stracili w nocy mamę.
Włada, dobra z Ciebie mamusia.
Nie goni ich?

Pewnie już ma dosyć dzieciaków, nie ma się jej co dziwić...

zaakceptowała przychówek niespodziewany?? 

Re: ★Włada-wolna i dzieciaki-rezerwacje [BDG]★
odeta89 pisze:
oto dlaczego ładnie uśmiecham się o wpłaty m.in. na karmę, bo te świnie zeżrą mnie żywcem w nocytak się zachowują jak wrzucam im całą michę granulatu 2-3x dziennie
Mam nadzieję, że ta prośba jest jeszcze aktualna. Jeśli pracownicy banku pośpieszyli się z księgowaniem, to moja wpłata jest już na koncie stowarzyszenia, z dopiskiem, oczywiście.