Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
tuttifrutti

Re: Sprzedam legowiska i domki!

Post autor: tuttifrutti »

Do sprzedania trzy legowiska z bawełny w ptaszki i polaru (wrzosowy, różowy oraz ciemny morski). Wymiary to około 28cm x 24cm i każde z nich ma dodatkową podusie. Cena legowiska to 20zł :szczerbaty:

Obrazek
Obrazek
Yvon

Post autor: Yvon »

Śliczne te wszystkie legowiska.
tuttifrutti

dzięki Risolda :mrgreen:
Awatar użytkownika
Renika
Miejscowość: okolice Krakowa
Kontakt:

Post autor: Renika »

A moje prośki już przetestowały cały komplecik w gwiazdki właśnie z wyjątkiem legowiska...one nie wiedzą do czego służy :think: Zastanawiam się, jak je uświadomić, ale sama do niego nie wskoczę :lol:
koni

Post autor: koni »

u Ciebie też gwiazdki? ;-)
Moje skarbeczki też długo nie wiedzieli o co chodzi z legowiskiem. Wskakiwali do środka jak do basenu z lodowatą woda i po chwili już ich nie było. Teraz Witek wchodzi, kładzie się, ale...dupeczka na legowisku, a reszta Witka na sianku :lol: No, ale przynajmniej legowisko można uznać za wykorzystywane.
Awatar użytkownika
Renika
Miejscowość: okolice Krakowa
Kontakt:

Post autor: Renika »

Moje dupencji tam jeszcze nie ulokowały ale zachęcam je siankiem. Dwie łapki wchodzą, pyszczek je a pupka nadal na zewnątrz
:szczerbaty:
tuttifrutti

mój Fred też na początku nie łapał, więc brałam legowisko na kolana, on sobie w nim siedział a ja miziałam :mrgreen: Z czasem zaczaił o co chodzi i teraz legowisko zawsze jakieś musi być :szczerbaty: a drugi pokapował o co w tym chodzi jak Fred mu zademonstrował :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

hahaha ja jak przyszły legowiska robiłam chłopakom zdjęcia w nich żeby Tutti tu wrzucić więc legowisko na łóżko i świniak do środka i :photo: i jak włożyłam chwile później do klatki to od razu wleźli i leżeli, Czarny jak przybył to nie wiem czy wiedział już (roczna świnka to pewnie coś tam już widział w życiu) czy zgapił od Tasmana ale od razu chyba korzystał z legowiska, a Wiewiórek to wszędzie się obok Geronimo pcha dupskiem, więc pewnie naśladuje, ale najlepsze jest jak Gery rozwalony w legowisku a Wiewiórek na oparciu, taki maluszek jeszcze lekki, że oparcie nie opada i taki mały, że się mieści ciekawe co będzie później :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

Podziwiajcie dzieła Tutti!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

katiusha pisze:Podziwiajcie dzieła Tutti!!!

Obrazek
Podziwiam :love: jak zawsze piękne!! powiem, że się dobrze kamuflują te mebelki, bo chwilę mi zajęło rozgryzienie tego co leży po lewej :lol: a gdzie 3 poducha z imieniem anioła śnieżnego? Imię zostanie czy zmieniasz? A może to tajemnica na razie co? :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”