No nic, trza zatem chyba jakieś foty zachęcające wrzucić, może kogoś oczarują fajnorude faceciki futrzaste

Moderator: silje
ja tobym wzięła, bo są przecudneJoanka pisze:nic tylko brać i nie pytać
Joanka pisze:Wspaniałe prosiątka, dogadane, przytulasy, sympatyczne wizualnie z facjaty i charakternie, a tu taka ciszaNo tak nie można, proszę państwa
![]()
No nic, trza zatem chyba jakieś foty zachęcające wrzucić, może kogoś oczarują fajnorude faceciki futrzaste
Lanuszka - Bydgoszcz/Toruń może się zmobilizować z jednym transportem.... Ale najpierw WPA, bez tego ani rusz...Lanuszka pisze:ja tobym wzięła, bo są przecudneJoanka pisze:nic tylko brać i nie pytać
ale właśnie czekam na Jurka i na WPA.
"... a może by tak za jednym zamachem trzy ....
"
po co ja oglądam te cudne WSZYSTKIE świniaczki , no czemu - potem chce je wszystkie
Joanka pisze:Lanuszka - Bydgoszcz/Toruń może się zmobilizować z jednym transportem....Lanuszka pisze:ja tobym wzięła, bo są przecudneJoanka pisze:nic tylko brać i nie pytać
ale właśnie czekam na Jurka i na WPA.
"... a może by tak za jednym zamachem trzy ....
"
po co ja oglądam te cudne WSZYSTKIE świniaczki , no czemu - potem chce je wszystkie
to trzeba przemyśleć....infrared pisze:Gdyby nie to, że mam chłopaka, to nawet bym się nie zastanawiała;) ale niestety, do naszego prośka mogę dokooptować tylko jednego kumpla. A szkoda, bo Stefek to prawie brat bliźniak naszego Tazosa, a Rajdek też jest cudowny...