Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Zaffiro
Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D
Sesja cudo
ale teksty genialne
menele, żebraczki

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jeśli chodzi o kąpiele dziewczyn to nie ma tragedii. Ładnie stoją w misce, trochę przy "szorowaniu" tyłka popiskują, że mogłabym już skończyć, z suszarką też nie ma tragedii. Jedyny warunek to taki, że muszę je kąpać oddzielnie bo inaczej to wchodzą na siebie a przy suszeniu też się przepychają bo uciekają od strumienia powietrza
Dzima Frugo na szczęście nie sika pod siebie i w tym nie leży
U nas czas na żniwa

Dzima Frugo na szczęście nie sika pod siebie i w tym nie leży
U nas czas na żniwa
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Frugo i te jego pozy
Spódniczka
A ze szczura to już chyba nie wiele zostało? zduszony i bez kształtu robi za legowisko
Jedzenie widzę zaczynają nie śmiale, chyba nie wierzą w to szczęście, bo potem już włażą "na pole"
Spódniczka
Jedzenie widzę zaczynają nie śmiale, chyba nie wierzą w to szczęście, bo potem już włażą "na pole"
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
balbinkowo
Jakie piękne stójkimartuś pisze:
-
Assia_B
Ale wypas mają dziewczyny
Tyle trawy i to "domowej roboty" 
-
Madzior
Ty poczekaj Kochana na nowe zdjęcia, bo kot się wprowadził do kartonumartuś pisze:Madzior (jak jeszcze była Kiziula[*]) miała tytuł wątku "menele z kartonu"![]()
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Frugo to ma świńską telewizję interaktywną, jak widać bardzo ciekawe programy w niej lecą 
Zbiory u was obfite, u mnie dziś były ze 4 razy mniejsze
Ale te moje świniaki nieekonomicznie jedzą te zboże, zostawiają ze 2-3 cm przy ziemi... Twoje tak samo jak widać. Już lepiej chyba im to ręcznie wyrywać...
Zbiory u was obfite, u mnie dziś były ze 4 razy mniejsze
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nieeee - świnie mają większą frajdę jak same "postarają" się o jedzeniejoanna ch pisze: Już lepiej chyba im to ręcznie wyrywać...
Balbinkowo Nala ma taką piękną szachownicę
Z nowości u Frugo - pobieramy jutro wymaz z ucha i wieziemy do laboratorium w celu wyhodowania bakterii i zrobienia antybiogramu, strupek na nodze już odpadł ale niżej robi mu się druga rana
Kupiłam mu pastę i zaczynamy mycie zębów...jest taki rozpieszczony przez moich rodziców, że całkowicie przestał jeść suchą karmę w związku z czym zęby ma już mega brudne jak na 1,5 rocznego kota