Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Risolda z tym nie do mnie... oto numer przesyłki która została wysłana do ciebie 00259007733543234674. Była awizowana dwa razy. Mogę również dodać zdjęcie druku potwierdzenia nadania. Paczka nie została odebrała i wróciła do mnie, musiałam za nią ponownie zapłacić. Pisałam ci o dwóch rozwiązaniach tej sytuacji... albo dopłacisz za przesyłkę, albo zwracam ci kasę za legowiska. Do dnia dzisiejszego nie dostałam od ciebie odpowiedzi.
Ale dowolne zamieszanie nie może wpływać na jakość rzeczy, które szyjesz. Jak nie możesz tego ogarnąć to zrób przerwę w szyciu tak jak robi Pastuszek. Ja o jakości nie mogę nadal nic powiedzieć. Natomiast kilka razy mnie po prostu oszukałaś. O ile wiem to z koni było podobnie. Trzeba było od razu napisać, że wyrobisz się na koniec miesiąca. Wiedziała bym na czym stoję i nie byłabym tak wściekła.
Risolda a Tutti oddała Ci kasę?
Risolda a Tutti oddała Ci kasę?
Nie wierzę w wysłanie paczki. Nie potrzebuję pieniędzy, nie potrzebuję Twoich legowisk. Dałam się nabrać. Dlaczego awizo nie było w skrzynce? Za przesyłkę drugi raz miałabym zapłacić? Chyba jesteś śmieszna??tuttifrutti pisze:Risolda z tym nie do mnie... oto numer przesyłki która została wysłana do ciebie 00259007733543234674. Była awizowana dwa razy. Mogę również dodać zdjęcie druku potwierdzenia nadania. Paczka nie została odebrała i wróciła do mnie, musiałam za nią ponownie zapłacić. Pisałam ci o dwóch rozwiązaniach tej sytuacji... albo dopłacisz za przesyłkę, albo zwracam ci kasę za legowiska. Do dnia dzisiejszego nie dostałam od ciebie odpowiedzi.
Dlaczego inne paczki dochodzą??? Otrzymuję wiele paczek, bo od Hipcia co dwa tygodnie prawie, z Niezłego Ziółka, od SPŚM z gadżetami dostałam przesyłkę, od Oldzach dwie paczkiz legowiskami, łóżeczkami i lekiem dla prosiaczkow. Wszystko dochodzi. A numer przesyłki? Numery to sobie można pisać...
Koniec! Niczego od Ciebie już nie potrzebuję. A pieniądze? Ja z braku 72 zł nie zbiednieję, a Ty się nie wzbogacisz. Koniec. Już z Tobą nie będę dyskutować. I nie wchodź mi w drogę i nie pisz do mnie więcej nic na PW. Nie życzę sobie!
oto potwierdzenie wysłania paczki do Risoldy, nie do mnie z pretensjami
Usunęłam potwierdzenie - chętnych do jego obejrzenia zapraszam na priv
twojawiernafanka

Usunęłam potwierdzenie - chętnych do jego obejrzenia zapraszam na priv
twojawiernafanka
tutti, słyszałaś kiedyś o ochronie danych osobowych?
Nie uwierzę w nic co napiszesz...żadne Twoje słowo.
Nie uwierzę w nic co napiszesz...żadne Twoje słowo.
Proszę o niewszczynanie kłótni.
Tu stosowny wątek - jeśli są osoby niezadowolone, można sprawę załatwić w proponowany przez nas sposób: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =58&t=2386
Tu stosowny wątek - jeśli są osoby niezadowolone, można sprawę załatwić w proponowany przez nas sposób: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =58&t=2386
twojawiernafanka pisze:Proszę o niewszczynanie kłótni.
Moim celem wcale nie było wszczynanie kłótni. Trudno jest dogadać się z kimś, kto ciągle kłamie

Paczka doszła wczoraj. Tutti bardzo Ci dziękuję. Rzeczy są naprawdę bardzo ładne. Przykro mi tylko bo przez całą sytuację odebrałaś mi radochę z tych rzeczy.
Co do samych domków to po pierwsze podziwiam pomysłowość. Super pomysły nawet na detale (kokardka nad wejściem, kratka w oknie). Bardzo ładnie dobrane kolory (ja tylko przekazałam sugestię). Co do wytrzymałości nie jestem w stanie nic powiedzieć bo dopiero dostaliśmy.
Mała sugestia: Tutti czy nie dałoby się zmienić tych tasiemek na plecione paski (ttakie jak są przy plecakach) to byłoby bardziej wytrzymałe? Nie chodzi mi o zmianę w moim tylko tak na przyszłość w kolejnych? Czy te wewnętrzne szwy dałabyś radę obszywać nawet zwykłą lamówką? Widać je jednak z zewnątrz i widać tą wystającą owatę. Lub ukryć w jakikolwiek inny sposób.
Ocena użytkownika:
Prawa zajęła kostkę i z niej nie wychodzi. Nawet jedzenie wciągnęła do środka. Pogoniła Elzę jak ona swój kuper próbowała wepchać

Elza z Lewą wymieniają się przy domku. Hamak jeszcze nie jest założony bo muszę haczyki wkręcić.
I ostatnia sprawa.
Tutti proszę nie kłam i nie kombinuj. Gdybyś powiedziała, że nie możesz uszyć teraz, że nie wyrobisz się z przesyłką i wyślesz później to naprawdę nie byłoby takiego problemu.
Zdjęcia będą ale jakoś później bo teraz nie mogę zrobić.
Wiesz co... takich plecionych pasków używałam przy prototypach i moje wieprzaczki przy testowaniu bardzo się nimi jarały i zawzięcie podgryzały dlatego z nich zrezygnowałam. Wiele firm używa rozwiązania z wstążeczkami/lamówkami (między innymi timani) dlatego odważyłam się też użyć takiego rozwiązania. Ale zawsze można to dostosować do osoby zamawiającej 
Co do wystających szwów to niestety w niektórych rzeczach jest to najlepsze rozwiązanie, szwy kryte nie trzymały tak fasonu

Co do wystających szwów to niestety w niektórych rzeczach jest to najlepsze rozwiązanie, szwy kryte nie trzymały tak fasonu

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Moi wstążeczki nie tykają i nigdy mi się nic nie rozpadło (materacyki w dwóch miejscach minimalnie puściły na szwie ale ani tego nie widać ani nie przeszkadza w użytkowaniu) jeśli komuś się pruje to bym się zastanowiła czy świnki nie dziabnęły ząbkami poprostu. Ze wszystkich rzeczy które mam jestem bardzo zadowolona, są piękne! Dziękuję Tutti
I ja osobiście polecam w 100%, bo warto, nie tylko piękne ale i świniaki przeszczęśliwe! co do terminowości przesyłek raz tylko się opóźniło na 3 moje zamówienia ale Tutti miała swoje powody o których mnie informowała.

Ja też jestem zadowolona z wyrobów...Fionka wrecz je uwielbia 
Co do jakości - nie mam zastrzeżeń. Nowy komplet byl prany w pralce, z wirowaniem i wszystko pieknie się trzyma.
Poprzedni domek przeżył też porządne mycie i nic mu nie jest...

Co do jakości - nie mam zastrzeżeń. Nowy komplet byl prany w pralce, z wirowaniem i wszystko pieknie się trzyma.
Poprzedni domek przeżył też porządne mycie i nic mu nie jest...