Chociaż Ty masz już dwóch chłopaków, prawda? Boję się trochę, że Ty Świnio może nie dać się dołączyć jako trzeci. Jest raczej dominujący, więc nie wiem, czy taki układ ma szansę...
Właśnie czytałam wątek, a ja mam jednego uparciucha, co lubi pokazać, ze jest na górze. Łączenie trójek faktycznie jest trudne. Napisałam już w sprawie dwóch innych chłopaków. W razie kryzysu osobna klatka i każdy ma towarzystwo wiec to rozsądniejsze.
Ale trzymam mocno mocno kciuki, żeby Ty Świnio i wkrótce Daj Jeść znalazły kochający dom!
W razie czego - to właśnie Daj Jeść jest taką ciapą, myślę, że jego ewentualnie można próbować dołączać do dwójki. Niestety, on jeszcze trochę posiedzi na DT
W najbliższym czasie postaram się założyć wątek mojemu prosiakowi tą koronką idealnie Ty Świnio będzie pasować do mojego Bruna ciesze się teraz tylko czekam na decyzje w sprawie WPA
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Właśnie wróciłam z WPA połączonej z zapoznaniem prosiaczków. Ty Świnio został już u natalii.k
Chłopaki obaj z temperamentem, ale bez jakichś szaleństw strasznych. Po godzinie położyli się kilkanaście centymetrów od siebie z wywalonymi stopami.
Trzymamy kciuki, aby chłopak już został, bo tworzą z rezydentem Brunem fantastyczny duet!