Gry komputerowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gry komputerowe
Możesz też wpaść do mnie do sklepu bo je mam, ale niestety miałabyś kawałek 

- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Zależy gdzie mieszkasz
Bo w Warszawie mam 2 sklepy stacjonarne z tymi konsolami 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)

Ja to jestem ufoludek i okaz do podziwiania w muzeum, jeśli chodzi o gry komputerowe. Kocham gry! Ale nie znoszę grać. Mam bardzo słaby czas reakcji i baaardzo słabą koordynację ręka-oko więc jeśli chodzi o granie, to jestem najgorszym graczem ever - serio. Jak grałam ostatnio w Raymana z dziećmi sąsiadów, to trzylatek był ode mnie lepszy... Rozwiązanie problemu jest bardzo proste i satysfakcjonujące dla obu stron: gram z moim facetem, tzn on trzyma pada i wciska masę różnych guzików, a ja mówię jakie misje robimy i krzyczę że jest pierdołą, bo nas zabiło kolejny raz

- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
No to trochę mam
Pozwolisz, że zostanę przy swoich sklepach, ale jak będę w Twojej okolicy któregoś razu jak mnie tam wywieje, to kto wie, może zobaczę co masz mi do zaoferowania 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Kropcia jak najbardziej pozwolę - a w razie wycieczki w Beskidy zapraszam do mnie 
Sempre czyli jestes strategiem
A w co gracie?

Sempre czyli jestes strategiem

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Sempre, czas reakcji i koordynacja powiadasz? Po Assassin's Creed by Ci się wyrobiło.
Próbowałam i jestem beznadziejna, serio. Wiesz, pewnie by mi się wyrobiło, ale mnie to strasznie irytuje, jak mi kolejny raz coś nie wychodzi. Jedynymi grami jakie przeszłam w pełni sama to saga Baldur's Gate - wiwat aktywna pauza!Jack Daniel's pisze:Sempre, czas reakcji i koordynacja powiadasz? Po Assassin's Creed by Ci się wyrobiło.