No właśnie nie wiem co. Bo na półkę wejdzie tylko Soia, reszta jest zbyt focza na takie wskakiwanie i zeskakiwanie co chwilę. Soia teraz siedzi często na domku, ale czysto użytkowo - nie śpi na nim. Może jakby coś miłego tam leżało, to by spała...
A nie przesuwał Ci się ten podkład z matą?
Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Kiwi, Soia & Gofer
Sempre, czy Ty jesteś architekt czy tak sobie projektujesz tylko świńskie chaty?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Trochę, ale u mnie jest dość szorstka sklejka.
I na domku Loczka też.
A poza tym nie masz pewności, że starszaki nie wskoczą jak będa mialy gdzie
I na domku Loczka też.
A poza tym nie masz pewności, że starszaki nie wskoczą jak będa mialy gdzie

No Goferek na 100% nie wskoczy. Kiwi faktycznie może, jak zrzuci boczki 
@Asita, nie jestem architektem, ja i mój TŻ jesteśmy inżyniery, stąd projekt z wizualizacją

@Asita, nie jestem architektem, ja i mój TŻ jesteśmy inżyniery, stąd projekt z wizualizacją

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Aha, to już jasnesempreverde pisze:

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
przeprowadziłam rekonesans i Twoja Kiwi to panna jest
teraz rozumiem
Śliczne prosiaki! pozdrawiamy

Śliczne prosiaki! pozdrawiamy

Aaaaaaaaaaalllllllllllllle czadzik!!!!sempreverde pisze:Soia strasznie psoci, ale jest urocza. A Kiwi dalej ma brzuszny problem, jak nie przejdzie za parę dni to pewnie wybierzemy się na obmacanie prosiaka.
Tymczasem powstał projekt zagrody, którą dostaną prosiaki w ramach tego, że we trójkę marnie się mieszczą w 120cm. Ta szersza część po lewej stronie będzie wyłożona dry-bedem, a teraz zastanawiam się, czy dry-bed nie powinien być też na półce? Albo jakiś materacyk?
Zagroda będzie z MDFu

I wnęka na aneks kuchenny

@dalidaa - no moje Kiwi jest laseczką właśnie 
Kiwi postanowiła przestać się wygłupiać i wszystko wskazuje na to, że przestała chorować na brzuszek.
Zagroda super, ale na razie trzeba ją jeszcze wykonać, czyli najtrudniejszy etap przede mną i TŻ ze względu na chroniczny brak czasu...

Kiwi postanowiła przestać się wygłupiać i wszystko wskazuje na to, że przestała chorować na brzuszek.
Zagroda super, ale na razie trzeba ją jeszcze wykonać, czyli najtrudniejszy etap przede mną i TŻ ze względu na chroniczny brak czasu...
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
ej a czemu ta zagroda w takim nietypowym kształcie będzie? tzn występ i półkę to rozumiem ale czemu z tyłu "plecy" są w części wyższe?
Bo zagroda ma tą przednią ściankę 10cm wysokości i muszę gdzieś powiesić poidełka i paśniki
Bo moje prosięta nie napiją się z miski, bo to poniżające. Do miski można ewentualnie bobka zrobić 
Zaczęłam się zastanawiać nad,sensem tego podcięcia z tyłu po lewej stronie. Bo to miało być estetyczne podcięcie, a jak tak na nie patrzę to mi się przestaje podobać.

Zaczęłam się zastanawiać nad,sensem tego podcięcia z tyłu po lewej stronie. Bo to miało być estetyczne podcięcie, a jak tak na nie patrzę to mi się przestaje podobać.